FOTO / Prin ce a trecut Bianca Rus pe vremea când se lupta cu kilogramele în plus. ”Peste tot mi se închideau ușile”

09.04.2022, 10:31
FOTO / Prin ce a trecut Bianca Rus pe vremea când se lupta cu kilogramele în plus. ”Peste tot mi se închideau ușile”
FOTO / Prin ce a trecut Bianca Rus pe vremea când se lupta cu kilogramele în plus. ”Peste tot mi se închideau ușile”

Cântăreața Bianca Rus, în vârstă de 33 de ani, a slăbit 70 kg în urma operației de micșorare a stomacului prin care a trecut în anul 2018. În prezent, artista afișează o siluetă foarte bine conturată. Vedeta a explicat, la o emisiune de televiziune, prin ce chinuri a trecut pe vremea când se lupta cu kilogramele în plus.

Bianca Rus are acum o siluetă de invidiat. Bianca Rus a slăbit spectaculos în ultimii ani, însă, faptul că a slăbit foarte mult i-a afectat starea de sănătate.

La postul de televiziune Antena Stars, Bianca Rus și-a amintit de perioada când avea kilograme în plus și a făcut dezvăluiri despre momentele neplăcute prin care a trecut.  Aceasta a explicat că a fost marginalizată din cauza kilogramelor în plus.

Prin ce a trecut Bianca Rus pe vremea când se lupta cu kilogramele în plus. ”Eu nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiune cu mai puține kilograme”

”Am fost exclusă din societate, atât din emisiuni, atât din cercurile mele de prieteni, de peste tot mi se închideau ușile. Eu când spun că mă dai afară pe ușă și intru pe geam toate au o continuitate. Dar dacă tu nu mă placi, celălalt nu mă place, se face mișto pe treaba asta, că am multe kilograme în plus, dar eu mă simțeam bine în pielea mea”, a declarat Bianca Rus, potrivit spynews.ro.


”Nu eram chemată nicăieri. Muzică nu puteam să fac, modă nu puteam să fac, nu putea să fac nimic. M-am retras din muzică vreo șapte ani, mi-am văzut de aspectul fizic și am apărut din nou”, a mai spus aceasta.


”Eu țineam diete și mă pregăteam foarte mult ca să apar într-o emisiune, pentru mine era teribil. Eu nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiune cu mai puține kilograme. Am reușit să trec peste cu muncă. Îmi văd de viața mea, îmi văd de aspectul meu fizic, mi-am dat seama pe cine am lângă mine și pe cine nu am lângă mine”, a încheiat Bianca Rus.

Bianca Rus a fost căsătorită

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Vedeta s-a declarat extrem de fericită după separarea de Antonio.

”Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, mărturisea Bianca Rus după separarea de fostul ei partener de viață, Antonio.

citește și...