Bianca Rus, din nou pe mâna medicului estetician! Cum arată acum fosta vedetă de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

01.11.2020, 16:53
Bianca Rus, din nou pe mâna medicului estetician! Cum arată acum fosta vedetă de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'
Bianca Rus, din nou pe mâna medicului estetician! Cum arată acum fosta vedetă de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Bianca Rus s-a lăsat iar pe mâna medicului estetician! Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ continuă să-și facă noi intervenții estetice.

În urmă cu câțiva ani, Bianca Rus a trecut printr-o transformare de zile mari. A dat jos peste 60 de kilograme în urma unei operații de micșorare a stomacului.

Solista nu s-a oprit aici și și-a dorit cu orice preț să arate cât mai bine. Pentru asta, vedeta a dorit să își mai facă mici retușuri estetice. De data aceasta, Bianca Rus a decis să scape definitiv de riduri, motiv pentru care și-a injectat acid în ten.

Bianca Rus a descoperit perfecțiunea la medicul estetician

În perioada pandemiei, Bianca Rus a plecat acasă la Satu Mare, acolo unde a stat timp de trei luni.

‘Eu mai am niște complexe. După ce am slăbit 60 de kilograme, pielea mea nu mai arată așa cum aș vrea. Eu am muncit foarte mult pentru corpul pe care îl am acum. Lumea nu știe, dar eu după operație, m-am închis în sală trei luni. Am dispărut, am plecat acasă la Satu Mare și nimeni nu m-a văzut. Am ținut un regim foarte drastic, am ținut exact dieta care mi s-a dat după operație. Făceam 3-4 ore de sport pe zi. Trei luni de zile asta am făcut. Sport și dietă! Atât. Asta a fost viața mea’, a povestit Bianca Rus, scrie Wowbiz.

A slăbit enorm

În anul 2018, Bianca Rus s-a supus unei operații de micșorare a stomacului. În urma acestei intervenții, dar și a unui stil de viață cât mai sănătos, Bianca Rus a dat jos peste 60 de kilograme.

„Primele 10 zile am băut zeamă de supă şi compot şi am dat jos 6 kilograme, următoarele 10 zile am mâncat mâncare pastă, supe creme, carne pastă, dar nu prea pot să mănânc carne, nu ştiu de ce. Am văzut că am scăzut în greutate, apoi în etapa a treia, am început să mănânc puţin, două guri dintr-un ardei umplut, o jumătate de perişoară… …Am început să fac sport, merg pe bandă cinci minute şi o să urc până la 30 de minute”, spunea Bianca Rus la acea vreme.

citește și...