Una dintre cele mai bogate ispite de la ‘Insula Iubirii’ a rămas fără iubit! Bărbatul a făcut un gest deplasat la adresa ei

27.01.2020, 13:41
Una dintre cele mai bogate ispite de la 'Insula Iubirii' a rămas fără iubit! Bărbatul a făcut un gest deplasat la adresa ei
Una dintre cele mai bogate ispite de la 'Insula Iubirii' a rămas fără iubit!

Bianca Pop, una dintre cele mai bogate ispite de la ‘Insula Iubirii’ a rămas fără iubit! Focoasa brunetă a decis să pună punct relației cu Claudiu, după 3 ani de iubire. Bianca Pop era răsfățată ca la carte de partenerul ei și avea parte de cele mai scumpe cadouri.

„Cand ies cu iubitul meu in club, noi luam o masa mare, sampanie, ne facem talente. Mereu cand iesim in oras cam 20 de oameni vin mereu cu noi, avem o garda personala de baieti care ne pazesc. O femeie smechera se descurca, cu talent asa. Am plecat de acasa la 19 ani, am cunoscut persoane pe care nu trebuia sa le cunosc, am urcat frumos pe o scarita si mi-am facut talentul’, spunea ispita de la ‘Insula Iubirii’.

Una dintre cele mai bogate ispite de la ‘Insula Iubirii’ a rămas fără iubit!

Acum, bruneta este revoltată și a mărturisit că și-a pierdut timpul cu bărbatul. În plus, ea a declarat că a suferit enorm în relație și a fost nefericită. Mai mult de atât, Bianca Pop voia să se lanseze în televiziune, dar acesta nu i-a permis.

‘M-am despărțit de iubitul meu cu care am fost 3 ani. Și-a cerut cadourile înapoi. Degeaba i-am dat 1000 de șanse, oamenii nu se schimbă. Vreau să-mi văd de treaba mea, de televiziune, să fac ce îmi place, ce nu mă lăsa el să fac’, a declarat bruneta pentru Spynews.ro.

 

View this post on Instagram

 

?❣️?

A post shared by ??? ?????? ??????? ?? (@popbiancaflorina_) on

Bianca Pop mărturisea în 2019, la o emisiune tv că nu iese din casă dacă nu are 1000 de euro în geantă.

‘Fara 1.000 de euro cash nu ies din casa. N-am terminat o facultate, am luat si eu BAC-ul asa frumos ca toata lumea dar nu-mi place mie scoala. Mie imi plac alte chestii in afara de scoala, imi place nebunia, viata. Cartea nu e pentru mine. Tot ce mi-am facut eu mi-am facut singura, iubitul meu este acolo in spate unde trebuie sa fie. Eu deja sunt un brand puternic. Mi-am facut operatii estetice, hainute, imaginea mea, totul singura, nu mi-a dat nimeni, nimic’, a povestit Bianca la Antena 1.

Sursa: Spynews.ro

citește și...