Cum arată ispita Bianca de la „Insula Iubirii” fără machiaj

27.07.2019, 19:12
Cum arată ispita Bianca de la „Insula Iubirii” fără machiaj
Bianca Pop recunoaște că are mai multe operații estetice

Considerată cea mai controversată ispită din emisiunea „Insula Iubirii”, Bianca Pop are un nou iubit, după ce, acum o lună, a pus capăt relației cu interlopul Ciprian Pian. 

Recent, paparazzii au suprins-o pe Bianca alături de noul partener, Claudiu. Cei doi se aflau la un cunoscut fast-food, unde au mers să își ia de mâncare.

Înainte de vizita la fast-food, cel mai probabil cei doi au fost la cumpărături, dovadă fiind o pungă pe care ispita o avea în mână. 

Relaxată, Bianca părea că și-a dorit cu ardoare să treacă neobservată, deoarece a ales să nu se machieze deloc și să se îmbrace discret, fără a-și pune în evidență formele apetisante. 

Bianca are cel puțin cinci intervenții estetice

În urmă cu nicio lună, ispita de la „Insula Iubirii” mărturisea că noul său iubit o răsfață și că a fost alături de ea atunci când a dorit să își facă o nouă intervenție estetică la nivelul buzelor. De altfel, Bianca a vorbit întotdeauna deschis despre operațiile estetice pe care le-a suferit, cel puțin cinci la număr. 

„Mi-am făcut la cineva în Bucureşti buzele, pomeţii. Botox la frunte pentru că nu îmi plac ridurile de expresie în niciun caz. Când te machiezi, dacă ai riduri, se adâncesc. După, am continuat cu rinoplastie şi curând, pe 6 iunie, voi face a treia operaţie de schimbare de implant de silicon”, spunea Bianca Pop înainte de cea mai recentă operație de mărire a sânilor. 

Ispita a povestit că s-a gândit și la un implant la nivelul feselor, dar a renunțat la această idee, cel puțin deocamdată.

„Eu nu ies din casă fără 1.000 de euro, m-aș simți ca o boschetară”

După prezența constantă în „Insula Iubirii”, Bianca a devenit și mai controversată în urma unor declarații uluitoare, spunând că nu iese în oraș fără 1.000 de euro, căci se simte ca o boschetară: „Eu nu ies din casă dacă n-am minim cash în poşetă 1.000 de euro, plus bani pe carduri. Adică n-ai cum să ieşi… Mă simt ca o boschetară, cum să ies în oraș fără 1.000 de euro? E puțină suma”.

În același interviu, ispita a mai spus: „Am luat şi eu BAC-ul așa frumos ca toată lumea, dar nu-mi place școala, cartea. Eu am alte chestii în plan: nebunia, viața, dar nu cartea”.

 

citește și...