Bianca Pop, declarații savuroase despre relația cu Jador: ‘I-am zis că îi fac doi, trei copii’

14.07.2020, 17:33
Bianca Pop, declarații savuroase despre relația cu Jador: 'I-am zis că îi fac doi, trei copii'
Bianca Pop, declarații savuroase despre relația cu Jador: 'I-am zis că îi fac doi, trei copii'

Jador, fost concurent la ‘Puterea dragostei’, se află iar în mijlocul atenției, după ce Bianca Pop, fostă ispită la ‘Insula Iubirii’, a făcut dezvăluiri uluitoare în ceea ce privește relația dintre ei doi.

În urmă cu câteva zile, bruneta mărturisea că vorbește cu manelistul, iar acum a aruncat bomba. Bianca Pop este hotărâtă să îi dăruiască lui Jador mai mulți copii.

Ce spune despre relația cu Jador

‘Deci jos pălăria pentru Jador! Talent, numărul unu! Jador, caracter, băiat cuminte finuț. Am vorbit să ne întâlnim, dar și când ne întâlnim i-am zis că îi fac doi, trei copii’, a declarat Bianca.

Bianca Pop a devenit cunoscută datorită emisiunii de la Antena 1, dar și după ce a recunoscut că nu iese din casă fără să aibă minim 1000 de euro cash în poșetă.

După ce a făcut aceste declarații, Jador a reacționat, mărturisind că nu are nicio legătură amoroasă cu Bianca Pop.

‘Am observat că sunt tot felul de fete cunoscute care pretind că vorbesc cu mine, pretind că sunt într-o relație cu mine. Nu e așa. Și nic nu vreau vreo cunoscută de genul ăsta. Am alte preferințe la fete’, a spus Jador pe contul lui de Instagram.

Implicată în mai multe scandaluri

La începutul lunii iulie, Bianca Pop a fost implicată într-un nou scandal care a făcut-o de tot râsul, pe litoralul românesc.

Bruneta i-a acuzat pe angajații unui hotel din Mamaia că i-au furat furat genți în valoare de mii de euro, iar când a fost nevoită să plătească nota de plată nu a mai avut cu ce

‘Mi-au fost furate poşetele şi chestii de peste 18.000 euro. O să le primesc înapoi, ca să vedeţi ce sărăcii sunt, aici vorbesc de patronul hotelului. Eu sunt şmecheră, o să meargă poliţia să mi le ia. Ei îmi vor da mie 30.000 euro, ca aşa vreau eu. Am sunat la ei, vor 1.000 de euro. Au făcut aşa ceva cu o vedetă!

Mi-au fost furaţi din hotel foarte multi bani. Normal când a venit nota, ce eram să fac, nu aveam bani, doar nu eram să s.g ….. pentru 1000 de euro. S.g pentru 100.000, 200.000, că am şi eu valoarea mea. La ce persoane şi relaţii am, nu s.g pe 1.000 euro, nici pe 5.000 nici 10. 000′, spunea Bianca Pop.

citește și...