Bianca Pop, bătută pe litoral! Fosta ispită de la ‘Insula iubirii’ a trecut prin clipe de coșmar

07.07.2020, 11:18
Bianca Pop, bătută pe litoral! Fosta ispită de la 'Insula iubirii' a trecut prin clipe de coșmar
Bianca Pop, bătută pe litoral! Fosta ispită de la 'Insula iubirii' a trecut prin clipe de coșmar

Bianca Pop a trecut prin momente dificile pe litoralul românesc! Fosta ispită de la ‘Insula iubirii’ a fost bătută de un bărbat, în recepția unui hotel din Mamaia.

Bruneta, cunoscută pentru rolul de ispită pe care l-a avut în emisiunea de la Antena 1, a reușit să șocheze din nou! Aceasta le-a povestit fanilor cum a fost agresată și scuipată. Bianca Pop a răbufnit și a mărturisit că se va răzbuna pe cei care o umilesc.

Bianca Pop se află din nou într-un scandal

Bianca Pop a recunoscut avea neînțelegeri de ceva vreme cu bărbatul care a bătut-o.

M-a tras de păr și m-a scuipat pe față. Dar nu este nicio problemă, înfundați toți pușcăria! În anul 2020 nu mai există clanuri, există lege! Mi-am găsit toate hainele aruncate în stradă, am bagajele rupte. Am nevoie de tata! Am nevoie de o familie! Sunt puternică, dar cât să mai fiu? Când o să fiu și eu fericită? Nu meritam eu să fiu umilită!’, a spus Bianca Pop, cu lacrimi în ochi, pe Instagram.

În plus, Bianca Pop a acuzat hotelul Regal din Mamaia de faptul că i-au fost furate din cameră două genți în valoare de 6.000 de euro.

Nu și-a plătit cazarea la mare

‘Mi-au fost furate poşetele şi chestii de peste 18.000 euro. O să le primesc înapoi, ca să vedeţi ce sărăcii sunt, aici vorbesc de patronul hotelului. Eu sunt şmecheră, o să meargă poliţia să mi le ia. Ei îmi vor da mie 30.000 euro, ca aşa vrea ….. mea. Am sunat la ei, vor 1.000 de euro.

Au făcut aşa ceva cu o vedetă! Mi-au fost furaţi din hotel foarte multi bani. Normal când a venit nota, ce eram să fac, nu aveam bani, doar nu eram să s.g ….. pentru 1000 de euro. S.g pentru 100.000, 200.000, că am şi eu valoarea mea. La ce persoane şi relaţii am, nu s.g pe 1.000 euro, nici pe 5.000 nici 10. 000. La ora actuală, sunt cea mai mediatizată vedetă din România, nu sunt beată, nici drogată, sunt doar agitată. Am băut, nu am mâncat, de aceea mă comport aşa’, a spus Bianca Pop.

Patronii au oferit și un răspuns în acest sens, precizând că bruneta nu și-a achitat sejurul petrecut pe litoral.

‘Este rău platnică. Femeia asta are probleme. Să vină să achite contravaloarea sejurului, nu să spună că vine unul, altul să plătească”, a spus, pentru Replicaonline.ro, un angajat al hotelului Regal din Mamaia.

citește și...