Bianca de la ‘Puterea dragostei’ a rupt tăcerea despre relația controversată cu Livian! ‘El îmi spune mereu că e lângă mine’

22.07.2020, 14:59
Bianca de la 'Puterea dragostei' a rupt tăcerea despre relația controversată cu Livian! 'El îmi spune mereu că e lângă mine'
Bianca de la 'Puterea dragostei' a rupt tăcerea despre relația controversată cu Livian! 'El îmi spune mereu că e lângă mine'

Emisiunea ‘Puterea dragostei’, sezonul 2, va ajunge la final pe 26 iulie, iar la o zi distanță (27 iulie), va începe cel de-al treilea sezon al reality show-ului de la Kanal D.

Bianca de la ‘Puterea dragostei’ a vorbit recent, într-un live postat pe contul de Youtube, despre relația controversată pe care o are acum cu Livian.

Ce relație au acum Bianca și Livian

Bianca și Livian s-au iubit cu patos aproape un an, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final. Părinții tânărului nu au fost de acord cu relația lor încă de la început, mai ales din pricina trecutului brunetei.
Acum, Bianca și Livian se numără printre cuplurile care se luptă pentru marea finală. În plus, bruneta speră la o împăcare cu Livian, după ce vor părăsi casa ‘Puterea dragostei’.

În prezent, Bianca se află la București, iar Livian la Cluj, alături de familia lui.

‘Eu sunt în București, el la Cluj. Mr. Livian are treabă în Cluj. Eu am avut destul de multe treburi în ultimul timp. Nu trebuie să ne luăm după story-uri, el îmi spune mereu că e lângă mine. Vorbesc cu Livian în aceste zile, am vorbit în fiecare zi, vorbim și la telefon.

L-am întrebat când vine la București, dar nu mi se dă niciun răspuns. Nu vrea să-mi spună când vine, oricum o să vină pentru că pe 26 iulie trebuie să filmăm finala. Vrea să mă ia prin surprindere, ce vrea să facă nu știu. El are impresia că mă prinde cu vreunu pe aici, cred eu. Din păcate pentru el, eu sunt prea liniștită, cumințică și îmi văd de treaba mea. Mă ocup de pagina mea care-mi ocupă foarte mult timp, de Youtube. Am început un proiect cu Mary, nu o să vă spun ce’, a declarat Bianca.

Bianca Comănici a făcut videochat

La începutul acestui an, a ieșit la iveală faptul că Bianca Comănici a făcut videochat, însă câștigătoarea primului sezon a negat că s-ar fi dezbrăcat în fața camerei pentru bani. La scurt timp, Livian a decis să se despartă de ea.

‘Am cearcăne, ochii roșii și toate cele. Vreau să vorbesc cu voi. Au fost trei zile de coșmar, în care viața mi-a fost distrusă. Am crezut că o persoană îmi poate distruge viața, însă sunt încă aici, nu m-am sinucis. Nu am fugit, sunt încă aici, asta datorită vouă. Sunt oameni care au trecut peste, care m-au înțeles și susținut. Vă sunt datoare cu niște explicații.

Nu m-am prostituat, nu am câștigat bani din asta. Au fost două săptămâni în acea perioadă, care din punctul de vedere a fostului meu iubit, acele două săptămâni ar fi trebuit să-mi distrugă viața’, le-a spus Bianca fanilor săi.

citește și...