FOTO / Ipostaza în care s-a pozat Bianca Drăgușanu. Și-a etalat formele întinsă pe podea

02.06.2020, 16:07

Bianca Drăgușanu nu ezită să-și arate formele în cele mai sexy ipostaze. Aceasta a pozat întinsă pe podea, în lenjerie intimă.

Bianca Drăgușanu știe că are forme care atrag imediat atenția, astfel că nu ezită să își arate atuurile fizice ori de câte ori are ocazie, în ipostaze care mai de care mai provocatoare.

Cea mai  recentă fotografie pe care Bianca Drăgușanu a postat-o în mediul virtual o prezintă pe aceasta într-o ipostază incendiară. Vedeta poartă lenjerie inimă din dantelă și își arată formele apteisante întinsă pe podea.

Ipostaza în care s-a afișat Bianca Drăgușanu în fața fanilor ei din online a fost pe placul acestora. Vedeta a primit 10.000 de like-uri din partea celor care îi urmăresc cu interes activitatea pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu are un trup cu forme mai mult decât voluptuoase. Însă, de-a lungul anilor, vedeta a apelat în numeroase rânduri la medicul estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

S-a despărțit din nou de Alex Bodi

În luna martie a acestui an, Bianca Drăgușanu a divorțat de cel de-al doilea soț al său, omul de afaceri Alex Bodi. Ulterior, aceștia și-au reluat relația. Au petrecut izolarea la domiciliu împreună și chiar își făcuseră din nou planuri de nuntă. Dar, zilele trecute au decis să se separe. Se pare că motivele pentru care cei doi au decis să se separe din nou sunt legate de lipsa respectului și infidelitatea afaceristului.

S-a iubit cu bărbați celebri

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut relații cu creatorul de modă Cătălin Botezatu, fostul fotbalist Adrian Cristea și alți bărbați celebri din lumea mondenă autohtonă. A fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu prezentatorl de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia.

”Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere. Relația noastră s-a bazat pe respect, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi”, spunea Bianca Drăgușanu despre primul ei soț.

citește și...