Bianca Drăgușanu, trădată de prieteni. ”Alții s-au vândut pentru banii, alții s-au lăsat ispită bârfelor”

02.01.2021, 13:20
Bianca Drăgușanu, trădată de prieteni. ”Alții s-au vândut pentru banii, alții s-au lăsat ispită bârfelor”
Bianca Drăgușanu, trădată de prieteni. ”Alții s-au vândut pentru banii, alții s-au lăsat ispită bârfelor”

Bianca Drăgușanu a mărturisit că a fost trădată de amici și acum a ajuns să aibă foarte puțini prieteni.

Bianca Drăgușanu a afirmat, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, că de-a lungul timpului a pierdut mulți prieteni, după ce aceștia au trădat-o. ”Mai am 4 patru prieteni care mi-au fost alături (n.r. în ultima perioadă) Din cercul de 15 pe care i-am avut acum doi ani, ei s-au autoeliminat și m-au trădat în anumite context … am avut un grup de 15 prieteni cu care făceam sărbătorile împreună, ne dădeam întâlnire mereu, organizam mese mereu”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

”Alții s-au vândut pentru banii, s-au vândut anumitor interese. Alții s-au lăsat ispită bârfelor și din acest grup frumos de 15 prieteni ei s-au exclus și am rămas cu 4”, a adăugat vedeta.

Bianca Drăgușanu este mama unei fetițe

Bianca Drăgușanu este mama unei fetițe, Sofia Natalia, rezultat al poveștii de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Victor Slav. Vedeta a mai fost căsătorită cu afaceristul Alex Bodi. La o emisiune de televiziune, Bianca drăgușanu a oferit detalii despre fiica sa, afirmând că aceasta este foarte răsfățată și știe cum să procedeze pentru ca lumea din jur să-i facă pe plac.

„Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil i-a făcut knock-out. De Victor nu mai spun. De multe ori când nu reușește să potolească căluțul sălbatic mă sună și-i zic să mi-o dea la telefon”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Răsfățul ăsta exagreat pe care mama îl induce. Practic, bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc și îi educă. Dar ne descurcăm. E un copil, nu pot să am foarte multe pretenții. Nu sunt absurdă, nu o cert, nu o pedepsesc așa cum făcea cu mine mama în copilărie. Eu îmi aduc aminte de pedepse grave pe care mi le dădea. Mă punea să stau singură în cameră, să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse pe care ea acum nu le recunoaște, dar de care eu îmi aduc aminte”, a adăugat vedeta.

citește și...