Bianca Drăgușanu și Victor Slav, scandal, în prag de sărbători: “E exclus ca Sofia să plece cu el”. De la ce a pornit conflictul

17.12.2021, 19:36
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, scandal, în prag de sărbători: E exclus ca Sofia să plece cu el. De la ce a pornit conflictul
Bianca Drăgușanu, declarații uluitoare despre Cătălin Botezatu. ”Nu există nimeni ca persoană publică în momentul de față să îl egaleze ca bărbat, ca orice”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt la un pas de a se certa, chiar în prag de sărbători. Se pare că cei doi nu resușesc să ajungă la un punct comun în ceea ce privește timpul petrecut cu Sofia. Ba chiar a devenit o “tradiție” înainte de sărbători, ca cei doi să se certe pe tema aceasta. Pentru a se asigura că Victor nu va reveni cu aceeași solicitare, Bianca a transmis destul de clar că fetița va petrece Crăciunul la ea.

Victor Slav și-a exprimat dorința ca fiica lui și a Biancăi, Sofia, să petreacă sărbătorile alături de el. Fostul prezentator a spus că speră ca  fiica lui să petreacă anul acesta sărbătorile cu el.

Ulterior, a accentuat că va face tot posibilul pentru ca Sofia să petreacă sărbătorile alături de el și familia lui.

Victor Slav: “Fac cumva să-mi iau copilul. O să stea cu mine”

„De fiecare dată, eu petrec Crăciunul în familie. Anul trecut, Sofia a petrecut cu mine, sper ca și anul acesta să fie la fel. O să vorbesc cu mama ei să vedem cum facem programul de sărbători.

Fac cumva să-mi iau copilul. O să stea cu mine, cu mama, o să o duc și la sora mea, toată lumea o îndrăgește”, spunea Victor pentru cancan.ro.

Bianca Drăgușanu: “E exclus să plece cu el”

Declarațiile lui Victor Slav nu au fost pe placul Biancăi Drăgușanu, care i-a transmis că e liber să-și vadă fiica dacă dorește. Mai mult, blondina a subliniat că acesta o vede rar pe Sofia, chiar dacă locuiește în București.

„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familia, va veni și sora mea’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Bianca Drăgușanu: “Nu există un program și nicio pensie alimentară”

Mai mult, Bianca a deschis un subiect pe care și l-a dorit să-l păstreze departe de ochii curioșilor: pensia alimentară. Fosta prezentatoare TV a spus că Victor Slav nu o ajută la creșterea fetiței și că o vede destul de rar. Vedetă a mai dezvăluit că, după divorț, nu s-a stabilit un program de vizită și nici pensia alimentară. Bianca Drăgușanu mai spune că nici Sofia nu cere să își vadă tatăl, care nu a fost oricum atât de implicat în creșterea fetiței.

“Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia când vrea, mai rar, cu toate că ar putea s-o ia mai des și nu există tată perfect. Mama perfectă există pentru că mama îi dă viață, se implică în creșterea copilului și mama este lângă copil când îi e rău, când nu doarme.

Tatăl nu e perfect, se putea mai bine de atât. (…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se dă cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a adăugat Bianca.

citește și...