Bianca Drăgușanu a ajuns la cuțite cu Victor Slav! Motivul pentru care vedeta este supărată foc pe fostul soț: ‘I s-a pus pata din orice’

30.08.2021, 11:48
Bianca Drăgușanu a ajuns la cuțite cu Victor Slav! Motivul pentru care vedeta este supărată foc pe fostul soț: 'I s-a pus pata din orice'
Bianca Drăgușanu a ajuns la cuțite cu Victor Slav! Motivul pentru care vedeta este supărată foc pe fostul soț: 'I s-a pus pata din orice'

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014, la un an de când deveniseră soț și soție. Din iubirea celor doi a venit pe lume o fetiță, Sofia. 

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au îndrăgostit în timpul show-ului „Dansez pentru tine”. Deși păreau suflete pereche, cei doi au ajuns să se despartă, după ce vedeta a fugit la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea.

După separare, Bianca mărturisea că anumite povești de iubire sunt făcute să se termine și să Victor Slav va fi mereu prezent în viața ei pentru că au un copil împreună.

Bianca Drăgușanu a ajuns la cuțite cu Victor Slav

‘Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: «eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună»’, declara Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show’.

Ce îi reproșează diva fostului soț

Cu toate acestea, se pare că relația lor de prietenie s-a cam stricat între timp. Bianca Drăgușanu nu ar mai fi de mulțumită de relația fiicei ei cu tatăl său, Victor Slav, după ce fostul prezentator și-a refăcut viața amoroasă, fiind într-o relație cu Selina. Conform Playtech, blondina i-ar fi reproșat lui Victor că nu mai are timp să petreacă așa mult cu fiica lor.

”Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atâția bani.

Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legatura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacra, cu care are o relație foarte bună”, au declarat apropiații celor doi foști soți, pentru Playtech. 

citește și...