Bianca Drăgușanu, răsfățată de Gabi Bădălău cu o vacanță în Maldive? Cum s-a dat de gol

10.01.2021, 19:10
Bianca Drăgușanu, răsfățată de Gabi Bădălău cu o vacanță în Maldive? Cum s-a dat de gol
Bianca Drăgușanu, răsfățată de Gabi Bădălău cu o vacanță în Maldive?

Alex Bodi e istorie pentru Bianca Drăgușanu! În prezent, blondina se relaxează departe de țară, în Insulele Maldive, acolo unde a plecat alături de nimeni altul decât Gabi Bădălău.

Biancăi Drăgușanu îi merge mai bine ca oricând! Vedeta se lăfăie în lux și opulență, iar fotografiile postate pe rețelele de socializare stârnesc invidia tuturor.

Fosta prezentatoare tv se pare că și-a găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău, încă actualul soț al Claudiei Pătrășcanu. Pentru a o impresiona, bărbatul a răsfățat-o pe focoasa blondină cu o vacanță în Maldive, la început de an.

Bianca Drăgușanu, în vacanță cu Gabi Bădălău?

Prima dată, cei doi au fost surprinși într-un mall din Dubai, iar la scurt timp și-au făcut bagajele și au preferat să plece în Maldive.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis momentan să nu se afișeze pe rețelele de socializare, însă diva s-a cam dat de gol în legătură cu relația pe care o are cu acesta.

Pe Instagram, vedeta a publicat un scurt video, iar în cadru apăreau două pahare, dar și o pereche de ochelari de soare pentru bărbați, semn că Bianca Drăgușanu nu se află singură în vacanța de vis din Maldive.

Mulți dintre fanii ei sunt convinși că Bianca Drăgușanu se bucură la maximum de vacanța exotică alături de Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu a negat relația amoroasă cu Gabi Bădălău

La începutul acestui an, Gabi Bădălău a fost fotografiat alături de celebra Bianca Drăguşanu într-un mall din Dubai. Cei doi au mers la cumpărături, însă păreau destul de apropiați.

Vedeta a mărturisit că este doar bună prietenă cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

‘Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar, cu siguranță, dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată’, a precizat Bianca pentru Spynews.

citește și...