Bianca Drăgușanu se căsătorește a doua oară cu Alex Bodi. Vedeta a uitat de scandalurile în care a fost implicată

04.08.2020, 20:36
Bianca Drăgușanu se căsătorește a doua oară cu Alex Bodi. Vedeta a uitat de scandalurile în care a fost implicată

Viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu pare desprinsă din telenovele! După ce a divorțat de Alex Bodi cu mare scandal în primavara acestui an, vedeta este acum decisă să se căsătorească din nou cu afaceristul.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat iar și par hotărâți să dea uitării toate certurile dintre ei. Blondina a mărturisit recent că are de gând să ajungă din nou în fața ofițerului de Stare Civilă, alături de fostul ei soț.

Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi

În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși doar în ipostanze tandre, iar zilele trecute s-au întors dintr-o vacanță de vis, pe Coasta de Azur. Pentru că lucrurile merg de minune, cei doi amorezi au decis să redevină iar soț și soție.

‘Am avut doi soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat Sofia, de a doua nu am ce să vorbesc, este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase… Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop’, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu Victor Slav, de care a divorțat în 2014. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Sofia Natalia.

‘Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului’, a declarat vedeta despre relația cu Victor Slav.

A fost bătută de Alex Bodi

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu povestea cum Alex Bodi ar fi bătut-o în mașină, când o ducea spre aeroport pentru o călătorie în Viena.

‘În ziua în care el mă ducea pe mine spre aeroport, pentru că nu a reușit să mă convingă în niciun fel am început să ne certăm, a început să mă jignească. Eu am ripostat și el mi-a dat un pumn în față. Și m-a luat de cap și m-a dat cu capul de geamul mașinii. Și m-a trimis așa acasă, toată lovită și toată spartă. Este singura dată când m-am dus la Poliție”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

citește și...