FOTO. Bianca Drăgușanu, imagini îndrăznețe din vacanța cu Alex Bodi! Vedeta, mai fericită ca oricând în brațele fostului soț

25.07.2020, 19:13

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au lăsat deoparte toate neînțelegerile și au decis să își mai acorde o șansă! Cei doi îndrăgostiți se bucură, în aceste momente, de o vacanță de vis peste hotare.

De data aceasta, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ales să se relaxeze într-o stațiune de lux din sud-estul Franței, iar imaginile postate de blondină pe Instagram au stârnit invidia tuturor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, vacanță în Franța

Fericită că s-a împăcat cu fostul ei soț, Bianca Drăgușanu le-a arătat prietenilor virtuali fotografii îndrăznețe din vacanța de neuitat.

Locația în care cei doi s-au cazat nu este pentru buzunarele oricui! Vila de lux pe care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ales-o se învârte după soare și este înconjurată de grădini cu flori multicolore.

Se știe că Bianca Drăgușanu preferă doar luxul și opulența, așa că Alex Bodi s-a conformat și îi face toate poftele vedetei.

Cei doi au preferat să plece singuri, semn că împăcarea le priește și vor să aibă parte de clipe romantice împreună.

Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu și-a etalat trupul impecabil, sculptat în cabinetele medicilor esteticieni. Iubita lui Alex Bodi arată senzațional, iar imaginile vorbesc de la sine.

S-au împăcat și despărțit de mai multe ori

Înainte de a pleca în vacanță, Bianca Drăgușanu mărturisea că relația pe care o are cu Alex Bodi este la fel de „imprevizibilă” ca la început.

‘Ideea este că nu vreau să mă mai pronunț, că la noi totul este imprevizibil. Eu degeaba spun ceva acum, că peste două săptămâni s-ar putea să nu mai fim în aceeași ipostază. Eu doar sper să aibă maturitate, să fie destul de cuminte, pentru că eu nu pot să fiu subestimată din niciun punct de vedere!’, a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni tv.

La începutul acestui an, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat cu scandal la notar, după doar șapte luni de la cununia din vara lui 2019.

‘Bianca a suferit un an pentru un om care a promis că se schimbă. A iertat o palmă, dar a trecut prin teroarea vieții. Când a a apărut cu gărzile de corp după ea, s-a dus așa clar cu un motiv. Alți doi ani, Bianca a tot așteptat schimbarea omului care a plâns înainte de divorț cu 48 de ore doar și și-a jurat dragostea în genunchi.

Oare, la ce bun din toatea astea?! Ea, oricum, nu are cum să mai creadă vreodată așa ceva. A plătit bani grei pe bodyguarzi, fiind de-a dreptul terorizată de el. A fost agresiv mereu, iar în ultima perioadă parcă și mai și!’, au mărturisit surse din anturajul ei pentru Click!

citește și...