Bianca Drăgușanu a rămas cu bagajele în stradă, după o ceartă cu Gabi Bădălău. Care a fost motivul pentru care s-au separat

12.12.2021, 11:44
Bianca Drăgușanu a rămas cu bagajele în stradă, după o ceartă cu Gabi Bădălău. Care a fost motivul pentru care s-au separat

Între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a izbucnit un nou scandal. Totul s-a petrecut într-un hotel de 5 stele din Sinaia. Blondina a fost nevoită să își ia bagajele și să le care către mașină, după scandal.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cam tot certat în ultima vreme. Potrivit surselor Click.ro, relația lor este una destul de agitată. Și dacă în urmă cu puțin timp anunțaseră că s-au împăcat, iată că acum  s-ar fi produs o nouă despărțire.  Cea mai recentă ceartă a cuplului are legătură directă cu gelozia.

Bianca și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu au petrecut acest weekend la munte. Se pare că lucrurile nu au mers așa cum și-au plănuit, pentru că între cei doi s-a declanșat o ceartă.

Scandal de față cu alte persoane

Totul s-ar fi întâmplat de față cu alte persoane. Motivul principal care a dus la ceartă a fost gelozia. Atât Bianca, cât și milionarul își fac reproșuri în continuu.

Cearta s-a produs în momentul în care erau cazați la un hotel, iar Bianca Drăgușanu și-ar fi dorit să se întoarcă acasă. Bădălău a dorit să îi dea o lecție blondinei,

Mașina cu care a plecat aceasta era parcată la o distanță semnificativă de locația unde cei doi și-au luat cazare, așa că Bianca Drăgușanu a fost nevoită să care trolerul și restul bagajelor către mașină, prin zăpadă, la ieșirea din hotel..

Ce spunea Gabi Bădălău despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a vorbit recent despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu.

Craiul de Dorobanți a spus că relația sa cu Bianca Drăgușanu merge mai departe, chiar dacă se mai ceartă din când în când.

”Toată lumea știe că suntem împreună! Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important este că acum suntem foarte bine. Și aseară am fost împreună”, a declarat Gabi Bădălău.

citește și...