Bianca Drăgușanu s-a pozat sexy în pat. Blondina incendiază din nou internetul

04.02.2022, 23:51
Bianca Drăgușanu s-a pozat sexy în pat. Blondina incendiază din nou internetul
Dezvăluirea șocantă a Biancăi Drăgușanu, la tv. A curtat-o sau nu Cristi Borcea?

Bianca Drăgușanu incendiază din nou internetul. Blodina s-a afișat într-o ipostază provocatoare în mediul online. De data aceasta, vedeta s-a fotografiat în pat. Apariția ei sexy a provocat numeroase reacții în rândul internauților.

Bianca Drăgușanu este o femeie care știe cum să atragă atenția. Blondina este conștientă de atuurile ei fizice și nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare.

Bianca Drăguşanu este foarte activă în mediul online, nu trece o zi fără să le arate fanilor săi cum este viaţa sa sau ce ţinute mai poartă. De data aceasta, blondina i-a surprins pe toţi cu o poză făcută în pat.

Bianca Drăgușanu s-a fotografia în pat

În cea mai recentă fotografie pe care a făcut-o publică în mediul online, Bianca Drăgușanu apare sexy, în pat, într-o ipostază incendiară. Imediat ce au văzut-o, internauții au reacționat și i-au oferit mii de aprecieri.

Mai mult, Bianca Drăgușanu a decis ieri să își vândă piesele vestimentare de lux de care nu mai are nevoie.  Se pare că vedeta a cheltuit o avere pe imaginea sa. Pantofii, noi-nouți sau purtați de câteva ori, semnați de la branduri celebre precum Louis Vuitton, Valentino, Le Silla, Casadei, Jimmy Choo sau Dolce & Gabbana, sunt vânduți la un preț de patru ori mai mic decât cel pe care blondina l-a plătit când i-a achiziționat.

Bianca Drăgușanu își vinde hainele pe internet

Blondina a scos două valize pline cu poșete, încălțăminte, dar și haine. Vedeta a scos la vânzare o jachetă Moncler și alta din lac roșu. Dar și multe poșete de la marile case de modă.

Se pare că Bianca își dorește să își bucure fanele, dar și să își reînnoiască garderoba. Chiar dacă prețurile par piperate, oferta Biancăi e un adevărat chilipir

Cât cere Bianca Drăgușanu pe o geantă Prada

Vedeta cere 500 de euro pe o geacă roșie de lac pe care a plătit-o cu 2.000 de euro. ”Asta este o geacă, se dau mânecile jos. N-am prea avut grijă de ea. Am mai pătat-o pe ici, pe colo, dar pe care acum o vând”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, la primul obiect vestimentar pe care l-a scos la vânzare.

Blondina cere 800 de euro pe o geantă Prada care a costat 3.500 de euro.

Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare

Blondina a scos la vânzare zeci de perechi de sandale sau pantofi. Singura condiție pentru a cumpăra de la blondina este ca doritoarele să trăiască pe picior mare. Încălțămintea Biancăi Drăgușanu e mărimea 41.

„Eu nu am vicii, dar nu mă pot opri din cumpărat pantofi. Cumpăr săptămânal 2 – 3 perechi”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, într-o postare pe Insta Story.

 

citește și...