Bianca Drăguşanu i-a dat replica Claudiei Pătrășcanu, după ce a acuzat-o că-i cheltuie banii lui Bădălău

09.01.2021, 14:31
Bianca Drăguşanu i-a dat replica Claudiei Pătrășcanu, după ce a acuzat-o că-i cheltuie banii lui Bădălău
Bianca Drăguşanu i-a dat replica Claudiei Pătrășcanu, după ce a acuzat-o că-i cheltuie banii lui Bădălău

La începutul acestui an, Gabi Bădălău a fost fotografiat alături de celebra Bianca Drăguşanu într-un mall din Dubai. 

Cei doi au mers la cumpărături, însă păreau destul de apropiați. Cu toate acestea, fiecare dintre ei a negat că au o relație amoroasă.

Pe de altă parte, soția lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, a tunat și fulgerat la adresa blondinei, pe care a catalogat-o drept una dintre amantele lui Gabi Bădălău.

Bianca Drăguşanu, acuzată de Claudia Pătrășcanu că-i toacă banii soțului său

Solista a acuzat-o pe Bianca Drăguşanu că i-ar fi cheltuit banii lui Bădălău, însă reacția vedetei nu a întârziat să apară. Blondina a mărturisit că nu are nevoie de un bărbat pentru a merge la shopping și că este în stare să se întrețină singură.

‘Problemele pe care le are cu familia și copiii nu sunt de când mă cunoaște pe mine. Faptul că eu sunt acuzată de anumite lucruri mi se pare total nepotrivit, aberant și nepotrivit. Eu sunt de două săptămâni în Dubai pe banii mei, nu pe banii altora. Îmi plătesc singură tot.

Nu știu de unde speculațiile că mi se plătesc lucruri? Eu mi-am făcut cumpărăturile pe banii mei aici, nu pe banii altor persoane. Eu îmi cumpăr totul singură, muncesc pentru asta, am o afacere pusă pe picioare de ani buni din care mă susțin, toată lumea știe lucrul ăsta. Eu nu am nevoie de un bărbat ca să mă susțin financiar’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

Bianca Drăguşanu se apără

Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce a văzut imaginile cu Drăgușanca și tatăl copiilor ei la shopping prin Emirate. Artista a spus că Gabi Bădălău nu este responsabil cu cei doi băieți pe care îi iau, dar își plimbă amantele prin vacanțe.

‘Eu nu am destrăbălat familii, cu atât mai mult pe a lui Gabi. Ei sunt în divorț de aproape doi ani. Eu nu am treabă cu familia și copiii lor. Eu sunt o femeie singură și independentă. El este un bărbat singur și independent. Dacă el și fosta soție au probleme este fix problema lor, nu știu de ce mă bagă pe mine în discuția lor? Că nu-și vede copiii din cauza mea?’, a mai adăugat Bianca.

citește și...