Bianca Drăgușanu, pusă pe retușuri. ”Nu prea sunt mulțumită”

28.05.2020, 11:57
Bianca Drăgușanu, pusă pe retușuri. ”Nu prea sunt mulțumită”

Bianca Drăgușanu vrea să fie impecabilă cu orice preț, astfel că a decis să își facă o nouă intervenție. De data aceasta este vorba despre o intervenție la nivelul sprâncenelor.

Vedeta a mărturisit că a decis să își facă intervenția respectivă pentru că nu este mulțumită de felul în care acestea arată.

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun.

Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: „pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever” și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent.

Așa arată sprâncele mele acum… Le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, a explicat Bianca Drăgușanu, conform spynews.ro.

S-a despărțit din nou de Alex Bodi

În luna martie a acestui an, Bianca Drăgușanu a divorțat de cel de-al doilea soț al său, omul de afaceri Alex Bodi. Ulterior, aceștia și-au reluat relația. Au petrecut izolarea la domiciliu împreună și chiar își făcuseră din nou planuri de nuntă. Dar, zilele trecute au decis să se separe. Se pare că motivele pentru care cei doi au decis să se separe din nou sunt legate de lipsa respectului și infidelitatea afaceristului.

S-a iubit cu bărbați celebri

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut relații cu Cătălin Botezatu, Adrian Cristea și alți bărbați celebri din lumea mondenă autohtonă. A fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu prezentatorl de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia.

A devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea ”Din Dragoste”

Prima apariție la TV a Biancăi Drăgușanu a fost la emisiunea ”Din Dragoste”, moderată de Mircea Radu. La acea vreme, Bianca Drăgușanu încerca să-l recâștige pe iubiul ei, Mihai. Chiar dacă acesta a cerut-o atunci în căsătorie, lucrurile nu au mers între ei și au ajuns la despărțire.

citește și...