Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au planuri de nuntă. ”Cea mai frumoasă din lume”

22.04.2020, 13:19
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au planuri de nuntă. ”Cea mai frumoasă din lume”
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au din nou planuri de nuntă. ”Cea mai frumoasă din lume”

După ce au divorțat cu scandal în luna martie a acestui an, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își petrec acum autoizolarea împreună. Se pare că se înțeleg atât de bine încât vor să facă nuntă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu pot trăi sparați unul de celălalt. Aflați în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi au planuri mari. Vor să facă nuntă.

„Trei săptămâni au trecut de când suntem bine. Nu suntem chiar atât de zvăpăiați precum pare. Nu suntem chiar atât de agitați. (…) Am ajuns într-un moment în care linistea a devenit o prioritate pentru noi pentru că am fost o vreme, mult prea agitați. Și unul împotriva celuilalt și atunci am avut nevoie de o recuparare a timpului pierdut și să ne redescoperim”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

„Mie mi-a promis o nuntă ca în povești. Vom avea cea mai frumoasă nuntă, dar nu din țară, ci din lume. Noi suntem altfel”, a adăugat vedeta.

„La noi ce e normal pentru lume, e plictisitor pentru noi și invers. Liniște, fiecare știe ce are de făcut și ce își dorește”, a spus și Alex Bodi.

citește și...