Bianca Drăgușanu, mesaj uluitor pentru vedetele care s-au infectat cu coronavirus! Blondina a fost dură: ‘Se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă’

24.09.2020, 15:21
Bianca Drăgușanu, mesaj uluitor pentru vedetele care s-au infectat cu coronavirus! Blondina a fost dură: 'Se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă'

Bianca Drăgușanu le-a transmis un mesaj dur vedetelor care s-au infectat cu coronavirus. Fosta iubită a lui Alex Bodi a mărturisit că nu crede în COVID-19. Recent, aceasta a făcut declarații dure despre acest subiect controversat.

Bianca Drăgușanu a răcit, motiv pentru care a făcut haz de necaz la adresa celor care s-au îmbolnăvit. Mai în glumă, mai în serios, blondina a spus că așteaptă oferte pentru a spune că s-a infectat cu coronavirus.

Bianca Drăgușanu nu crede că vedetele au fost bolnave cu adevărat

Aceasta a specificat că nu crede absolut deloc în acest virus și a aruncat cu noroi în vedetele care au fost testate pozitiv în ultimele luni. Printre acestea se numără Adelina Pestrițu, Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Nea Marin, Ozana Barabancea sau Andreea Esca.

Bianca Drăgușanu este de părere că toți au fost plătiți să declare că au avut coronavirus.

‘Mă încearcă o răceală, mă ustură gâtul. Responsabilă pentru această situație este fiica mea, Sofia, și pentru că se poartă printre vedete această situație cu corona, sunt curioasă dacă apare vreo ofertă și să-mi zică cineva că vezi doamne să mă fi prins și pe mine corona! E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă.’, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Mai mult de atât, fosta prezentatoare a declarat că nu ar accepta bani pentru a minți că este bolnavă.

‘Nu există o sumă de bani pentru care dacă m-aș răci să mint poporul cu televizorul și să spun că am corona sau altceva. Terminați cu vrăjelile astea. Nu există!’, a mai adăugat aceasta.

Bianca Drăgușanu, agresată iar de fostul soț

Bianca Drăgușanu a fost agresată din nou de Alex Bodi, iar totul s-a petrecut în parcarea unui restaurant de fițe. Din imaginile prezentate de cei de la Spynews, afaceristul a bruscat-o și a ținut-o cu forța în parcare, ba chiar a strâns-o de gât la un moment dat pe vedetă, care abia dacă se mai putea mișca.

‘Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi’, declara Bianca Drăgușanu, în urmă cu două săptămâni.
citește și...