Bianca Drăgușanu, mărturii dureroase despre divorțul de Alex Bodi! ‘Pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă’

12.03.2020, 09:49
Bianca Drăgușanu, mărturii dureroase despre divorțul de Alex Bodi! 'Pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă'
Bianca Drăgușanu, mărturii dureroase despre divorțul de Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au separat oficial pe 10 martie. Mariajul lor a fost dintotdeauna plin de certuri și tensiuni, care au dus în cele din urmă la despărțire.

Bianca Drăgușanu, mărturii dureroase despre divorțul de Alex Bodi!

Invitată miercuri, 11 martie, în platoul emisiunii Teo Show, fosta prezentatoare tv a făcut mărturii dureroase despre divorțul de Alex Bodi. Bianca Drăgușanu a explicat motivele șocante care au dus la ruperea definitivă a relației.

Aceasta a povestit că fetița ei, Sofia, a fost martoră de multe ori la scenele de agresiune dintre ea și Alex Bodi.

‘A venit și el la restaurantul în care am fost eu. La modul general, viața mea începe diferit de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică. Să iasă din relația asta. Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu. Stăteam într-o chestie în care nu eram fericită. Pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă.

Ea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani jumătate. Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30. Cu patru polițiști, cu mama care plângea și cu mine cum eram’, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.

citește și...