Alex Bodi, primele mărturisiri despre divorțul de Bianca Drăgușanu! Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și mama Biancăi

10.03.2020, 17:55
Alex Bodi, primele mărturisiri despre divorțul de Bianca Drăgușanu! Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și mama Biancăi
Alex Bodi, primele mărturisiri despre divorțul de Bianca Drăgușanu!

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat marți, 10 martie, însă s-a lăsat cu un scandal imens la notar. Cei doi soți nu s-au menajat deloc și au oferit un circ de toată frumusețea înainte de a semna actele.

Alex Bodi, primele mărturisiri despre divorțul de Bianca Drăgușanu!

Surse din preajma vedetei ne-au declarat că aceasta a fost agresată de Alex Bodi la notar și i-ar fi spart telefonul mobil după ce Bianca a încercat să îl filmeze. La câteva ori după ce au redevenit din nou doi oameni liberi, afaceristul a făcut și primele declarații despre separarea oficială de Bianca.

Acesta a recunoscut public că a înșelat-o și a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. În plus, el a dat vina pe mama vedetei tv pentru unele conflicte pe care le-a avut cu fosta lui soție.

În urmă cu câteva zile, mama Biancăi, Madi Drăgușanu, a sunat la 112 pentru a-și reclama ginerele, după ce acesta ar fi agresat-o fizic într-un parc din Capitală.

Invitat în emisiunea ‘Teo Show’, Alex Bodi a dat cărțile pe față și a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, între el și fosta lui soacră.

‘Referitor la 112 pot să spun că nu ea a sunat. Apelurile sunt făcute de mama ei, pentru că nu mă mai agrează. O mamă nu are voie să se amestece în felul acesta într-o relație. Mama ei nici nu trebuia să existe între noi, chiar dacă eu i-am vorbit urât. Eu sunt om care își asumă orice. I-am cerut iertare Biancăi atunci când am greșit. Cel mai mult mă deranjează să fiu acuzat de niște lucruri pe care nu le fac.

Acum 10 zile am fost la ea, la Călan, am vorbit cu ea și m-am jucat cu Sofia. Situația cu mama ei e și din vina mea, dar și din vina Biancăi pentru nu știe să spună stop. Nu aș vrea să o pun niciodată să aleagă între mine și mama ei.

Eu m-am certat telefonic cu Bianca de ziua ei. I-am luat un buchet de flori și am mers la ea. Madi a sunat la Poliție. Nu eram pus pe scandal. A zis că am făcut scandal până la 3 dimineața, dar eu am dovadă la ce oră am venit și am plecat.

Eu am avut treabă de dimineață și m-am întâlnit cu Bianca în parc, unde era cu fetița ei. Acolo era și mama ei și a început să îmi vorbească urât. Eu nu am treabă cu ea și nu știu de ce se amestecă. O să o las pe Bianca să vină cu povestea ei, iar dacă eu consider că trebuie să mă apăr o să o fac’, a declarat Alex Bodi, la Kanal D.

citește și...