Alex Bodi, adevărul gol-goluț despre ce s-a întâmplat între el și Bianca Drăgușanu la notar! ‘Vrea să fie o doamnă până la capăt’ EXCLUSIV

11.03.2020, 15:48
Alex Bodi, adevărul gol-goluț despre ce s-a întâmplat între el și Bianca Drăgușanu la notar! 'Vrea să fie o doamnă până la capăt' EXCLUSIV
Alex Bodi, adevărul gol-goluț despre ce s-a întâmplat între el și Bianca Drăgușanu la notar!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit oficial, marți (10 martie), însă separarea nu a fost una tocmai pașnică. Cei doi soți s-au certat de mama focului în fața notarului.

Alex Bodi, adevărul gol-goluț despre ce s-a întâmplat între el și Bianca Drăgușanu la notar!

La o zi de la separare, Alex Bodi a explicat cum au decurs lucrurile, de fapt, între el și fosta lui parteneră, când au mers să divorțeze.

Afaceristul ne-a povestit că tot conflictul a pornit de la faptul că blonda a venit la notar împreună cu gărzi de corp și l-a filmat fără acordul lui. De supărare, Alex Bodi i-a luat telefonul acesteia și i l-a spart de față cu notarul.

‘Nu m-am certat cu ea din cauza faptului că a vrut să îmi arate ceva pe telefon. Nu mă interesa. M-am supărat că ea și-a adus 2 bodyguarzi ca să mă intimideze, lucru care nu i-a reușit și a dat greș.

A început să îmi vorbească ironic și să mă filmeze. Nu are niciun drept să mă filmeze și i-am luat telefonul, eu nu i-am adresat nicio vorbă. Dacă vrea să fie o doamnă până la capăt, dacă vrea să facă artificii de scenă și să își plătească oamenii. A chemat bodyguarzii și nu i-a plătit. Ea mereu se bucură că cică a scăpat. Culmea, nu vrea să scape’, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate.

Întrebat dacă are de gând să se mai împace sau nu cu fosta prezentatoare tv, Alex Bodi a răspuns scurt și la obiect: ‘Tot ce se poate’. 

citește și...