Bianca Drăgușanu, lovitură dură din partea lui Alex Bodi! Fostul soț a depus o plângere penală pe numele ei

10.03.2021, 08:50
Bianca Drăgușanu, lovitură dură din partea lui Alex Bodi! Fostul soț a depus o plângere penală pe numele ei

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pare să nu se mai termine! Apocalipsa s-a declanșat după ce blondina a publicat mai multe imagini cu ea agresată de fostul soț. Supărat, afaceristul a decis să nu lase lucrurile așa și a depus o plângere penală pe numele vedetei. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit la finalul anului trecut, însă tot continuă să-și arunce săgeți otrăvitoare.

Alex Bodi i-a făcut plângere penală Biancăi

Fosta prezentatoare a făcut dezvăluiri șocante din trecutul relației cu Bodi, lucru care l-a enervat la culme pe fostul ei partener. Bianca Drăgușanu a fost prezentă la DIICOT și Parchet, unde a fost nevoită să povestească tot ce s-a întâmplat în mariajul cu Alex Bodi.

În schimb, afaceristul a mărturisit că Bianca Drăgușanu a făcut declarații mincinoase și a depus o plângere penală pe numele Biancăi, scrie Spynews.ro.

Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă ca să poată să nu doarmă liniștită. Când faci afirmații, trebuie să le probezi. Îi oferim șansa ca, într-un cadru legal, să dovedească și să susțină afirmațiile calomniante pe care le-a făcut în declarații despre Bodi‘, a spus avocatul afaceristului la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a făcut publice niște imagini șocante în care se văd urmările loviturilor încasate de la Alex Bodi. Se pare că abuzurile erau la ordinea zilei în relația vedetei cu fostul ei soț.

Am publicat niște fotografii în urma unor fapte care s-au întâmplat, eu am luat bătaie în acele poze. Există un dosar în care cine m-a bătut va fi pedepsit. Eu n-am făcut nimic, decât că sunt terorizată și în momentul de față, am vorbit cu el la telefon de trei ori până acum și există persoane și dovezi prin care eu pot arăta adevărul și faptul că omul îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens și așa mai departe.

El nu a fost niciodată nimic din ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el, pentru că este o perioadă în viața mea care nu s-a terminat frumos și nu-mi face plăcere să vorbesc despre această perioadă, vă vorbesc despre prezentul meu’, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

citește și...