Bianca Drăgușanu investește în Dubai. Blondina ar urma să își cumpere un apartament de lux

15.03.2022, 14:06
Bianca Drăgușanu investește în Dubai. Blondina ar urma să își cumpere un apartament de lux
Dezvăluirea șocantă a Biancăi Drăgușanu, la tv. A curtat-o sau nu Cristi Borcea?

Bianca Drăgușanu are gânduri serioase în ceea ce privește mutarea în Dubai. Blondina a vizionat recent un apartament de lux și spune că este extrem de sigură că vrea  să investească în imobiliare în Dubai. Vedeta vrea să cumpere un apartament în valoare de 230.000 de euro.

Invitată la emisiunea Xtra Night Show, diva a făcut dezvăluiri despre planurile ei în domeniul antreprenoriatului. Bianca vrea să cumpere un apartament în valoare de 230.000 de euro.

,,Cercetez vreau să-mi iau o casă în Dubai. Am fost să-mi vizionez un apartament într-un hotel, avea 65 de metri pătrați și costa 230 de mii de euro.”, a spus Bianca la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu, planuri în Dubai

Mai mult, blondina vrea să își extindă afacerea cu rochii în Dubai, unde creațiile divei valorează mai mult decât pe piața românească.

,,Eu vindeam aici rochiile cu 300 de euro, în magazinul meu, el le vindea cu 3.000 de dolari în Dubai. Au existat niște divergențe. Asta nu înseamnă că nu pot să-mi vând rochiile cu 1.500 de euro în Emirate.” a menționat blondina.

“Îl inchiriez cu 3.000 de euro pe lună”

Bianca a mai mărturisit că ar vrea să închirieze apartamentul pe care ar urma să și-l achiziționeze și să facă profit din investiția ei. Cei care vor dori să locuiască în viitorul apartament din Dubai al blondinei ar trebuie să scoată din buzunar 3.000 de euro pe lună.

,,Îl inchiriez cu 3.000 de euro pe lună, dar trebuie să ai mobilă de lux, etc. Doar că 65 de metri, în contextul în care vreau sa vină și maică-mea și fiica, e prea puțin. Așa că mai studiez piața, mai pun 200.000.”, a spus cu convingere Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a declarat că nu vrea să spună mai multe despre relația cu Gabi Bădălău și decizia de a achiziționa un apartament, pentru că își dorește de mult timp să facă acest pas.

,,Nu vreau să vb despre subiectul ăsta (nr. Gabi Bădălău). Deciziile mele mă privesc pe mine. Vom vedea și vom stabili atunci. Este dorința mea de câțiva ani de zile. Eu amân chestia pentru că vreau să-mi găsesc apartamentul potrivit unde să stau și cu copilul, meu. Poți să dai 300.000 de euro și îți faci un credit pe cinci ani. Nu este importantă viteza dacă îți cunoști destinația. Nu îmi place să joc la ruletă, am totul calculat, aștept să mi se aprindă fitilul.”, a declarat Bianca.

citește și...