Bianca Drăgușanu e în culmea fericirii. ”Am tot ce mi-am dorit vreodată”

24.07.2020, 11:48
Bianca Drăgușanu e în culmea fericirii. ”Am tot ce mi-am dorit vreodată”
Bianca Drăgușanu e în culmea fericirii. ”Am tot ce mi-am dorit vreodată”

Bianca Drăgușanu este mai fericită ca niciodată alături de afaceristul Alex Bodi. Vedeta a afirmat că are tot ce și-ar putea dori.

Cu două mariaje la activ și un copil, Bianca Drăgușanu se simte mai fericită ca niciodată în brațele lui Alex Bodi, cel care a fost cel de-al doilea soț al ei. Cei doi își petrec vacanța pe litoral.

”Am fost săptămâna trecută cu copiii noștri și săptămâna asta, mai exact ieri, am dat o fugă așa pentru noi doi. Am venit aseară, am rămas în cameră, ne-am uitat la un film”, a spus Bianca Drăgușanu la o emisiune de televiziune, citată de spynews.ro.

Bianca Drăgușanu mai vrea doi copii

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre posibilitatea de a deveni din nou mămică. Ea a afirmat că își mai dorește doi copii.

„Mai vreau doi copii și vreau să fiu sănătoasă să mă bucur de tot ce am obținut până acum, pentru că am tot ce mi-a dorit vreodată”, a dezvăluit vedeta.

„Dacă am sănătate și înțelepciune să mă bucur de ce am în momentul ăsta mă declar cea mai fericită femeie din lume”, a completat ea.


”La noi, totul e imprevizibil”

Bianca Drăgușanu a afirmat că în relația sa cu afaceristul Alex Bodi totul este imprevizibil, însă speră ca partenerul său de viață să dea dovadă de maturitate.

”Ideea este că nu vreau să mă mai pronunț, că la noi totul este imprevizibil. Eu degeaba spun ceva acum, că peste două săptămâni s-ar putea să nu mai fim în aceeași ipostază. Eu doar sper să aibă maturitate, să fie destul de cuminte, pentru că eu nu pot să fiu subestimată din niciun punct de vedere”, a adăugat vedeta, potrivit sursei mai sus-menționate.

Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită și cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia.

citește și...