Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani. Cu cine a petrecut diva la miezul nopții

06.03.2022, 13:32

Bianca Drăgușanu a împlinit astăzi 40 de ani! Blondina arată mai bine ca oricând și pare că vârsta este doar o cifră pentru ea. Vedeta a petrecut până în zori de zi și a primit buchete de trandafiri, la mierzul nopții. Cu cine a petrecut iubita lui  Gabi Bădălău. 

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate apariții în lumea mondenă. Vedeta a fost în lumina reflectoarelor, de-a lungul timpului, prin aparițiile sale alături de bărbați cu care avea o relație sau prin faptul că vorbea despre intervențiile estetice la care a apelat.

Diva sărbătorește duminică o zi specială. Blondina schimbă prefixul, prilej cu care Bianca a început petrecerea  la miezul nopții.

Bianca a petrecut în pijama, alături de prietene

Iubita lui Gabi Bădălău a petrecut noaptea trecută acasă, organizând o petrecere în pijamale, iar dress code-ul a fost roz. Câteva prietene au petrecut cu diva în miez de noapte. Una dintre prietenele blondinei este Alice Constantinică, alias Crețofolina, fosta soție a lui Codrin Ștefănescu. Aceasta a fost surprinsă cu miliardarul mexican Hector Bitar, potrivit cancan.ro.

Bianca s-a simțit foarte bine la petrecerea în pijamale, alături de cele mai bune prietene. Mai mult, blondina și-a pregătit propriul tort, împreună cu prietenele sale. L-au decorat cu fructe, cu sirop.

Chiar dacă Gabi Bădălău nu a fost prezent, Bianca a primit câteva buchete cu trandafiri roz, semn că nu este singură și este admirată.

Fotografiile cu baloane roz cu heliu au făcut deliciul fanilor. Aceștia i-au transmis cele mai frumoase urări Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, despre căsătoria cu Gabi Bădălău

Potrivit click.ro, recent, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Recent, cei doi au fost surprinși împreună la o petrecere, chiar dacă declarau  că între ei nu mai e nicio cale de împăcare.

Întrebată când ar fi pregătită pentru a face marele pas, vedeta a mărturisit că o cerere în căsătorie și un inel cu diamante ar convinge-o definitiv

„Dacă o veni momentul, diamantul, inelul îți dai seama că o să zic „da”. Dacă o să fiu convinsă că o să fie pentru totdeauna”, a adăugat blondina..

citește și...