Alex Bodi își vinde vila din Pipera. Ce sumă fabuloasă cere pe proprietate

23.07.2020, 13:49
Alex Bodi își vinde vila din Pipera. Ce sumă fabuloasă cere pe proprietate
Alex Bodi își vinde vila din Pipera. Ce sumă fabuloasă cere pe proprietate

Afaceristul Alex Bodi a decis să renunțe la vila pe care o deține în cartierul Pipera din Capitală. Suma pe care o cere partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu este fabuloasă.

Alex Bodi a scos la vânzare vila de lux din Pipera. Acesta s-a decis să renunțe la reședința în care locuiește în prezent.

Potrivit revistei Viva, afaceristul cere pentru vila sa suma de 875.000 de euro.

Proprietatea din Pipera în care stă iubitul Biancăi Drăgușanu este construită în stil mediteranean și are o suprafață utilă de 300 mp.

Suprafața terenului este de 1200 mp, iar în curte este piscină și foișor.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre relația lor

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este una cu năbădăi. După ce au fost căsătoiți și au divorțat, s-au împăcat, s-au despărțit și acum sunt din nou împreună.

Despre împăcarea cu afaceristul Alex Bodi a făcut Bianca declarații într-un recent interviu.

“Suntem în relații bune. El susține că mă iubește, eu vreau să cred! Să ne ajute Dumnezeu și să ne dea înțelepciune să iasă bine de data asta, nu știu ce să zic, dacă s-a tot întors… Multe voci spun că s-a întors că mă iubește și nu poate stă fără mine, el mi-a zis că mă iubește și nu poate sta fără mine! Mi-a arătat, chiar a făcut niște gesturi prin care mi-a dovedit chestia asta, dar se și bat cap în cap multe gesturi, prin care se contrazice! Nu vreau să mă regăsesc în melodia aia: ”E vagabont dar n-ai ce-i face / Tot acasă se întoarce”.

Eu aș vrea să dea dovadă de maturitate și să învețe din greșelile pe care le-a făcut! Evident că din tot ce face, demonstrează că nu poate să stea fără mine. E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui! Totodată face lucruri imature și în defavoarea noastră până într-o zi când nu o să-l mai cred, și nu o să mai aibă unde să se întoarcă! Sper să ne rezolvăm problemele și să vedem ce o să facem noi doi unul cu celălalt. Eu sunt acum în faza în care am devenit Toma Necredinciosul! Să îmi demonstreze că ceea ce spune e ceea ce simte, mi se pare că trăim într-o telenovelă!”, a spus vedeta.

citește și...