Bianca Drăgușanu, după scandalul în care este implicată Margherita de la Clejani. ”A fost în presă, terfelit de toată lumea”

26.05.2020, 15:26
Bianca Drăgușanu, după scandalul în care este implicată Margherita de la Clejani. ”A fost în presă, terfelit de toată lumea”

Bianca Drăgușanu a reacționat după scandalul în care este implicată fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani. Aceasta a afirmat că și primul ei soț, prezentatorul de televiziune Victor Slav, a trecut printr-o situație similară.

 

Prezentă la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, Bianca Drăgușanu a declarat că Margherita de la Clejani trece printr-o situație prin care a trecut și fostul ei partener de viață, prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia.

„Victor a fost în aceeași problemă. A fost în presă, terfelit de toată lumea, că a consumat la volan substanțe interzise. Și-a luat avocat, a dat în judecată Poliția și s-a dovedit, după analize de sânge, făcute în ziua respectivă, că nu a consumat. Acum, se judecă cu organele respective care au dat comunicat și au făcut ce au făcut în presă”, a afirmat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro. 

Victor Slav, primul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost prins la volan sub influența unor substanțe interzise în luna septembrie a anului trecut.

Margherita a făcut accident cu mașina în weekend

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

”Eu am încredere în Margherita”

Ioniță de la Clejani a vorbit, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, despre perioada dificilă prin care trece acum fiica lui și a Vioricăi de la Clejani, Margherita.

„Eu am încredere în Margherita. Ea a vorbit cu mine sincer. Margherita nu s-a drogat! Nu e vorba de droguri. Tu știi de unde am aflat eu de accident? De la presă. Nu m-a anunțat fata, nici nimeni de la Poliție. Dar ce pot să vă spun este că, sigur, cazul este în cercetare și nu are caracter public. De unde au ieșit aceste analize și acuzații? De ce i s-a întocmit dosar penal? Eu trebuie să aflu ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Ioniță de la Clejani.

”Uneori anturajul strică”

Într-un interviu pentru România TV, Viorica de la Clejani a comentat pe marginea accidentului în care a fost implicată fiica sa. Vedeta a stropit cu furtunul cu apă un reporter care a venit la locuința sa după incident.

”Anturajul uneori strică. Spune-mi cu cine umbli ca să-ți spun cine ești, era un proverb. Și, știți ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet. Eu sunt o persoană bună, îi mulțumesc lui Dumnezeu că Dumnezeu mă iubește. Cum să reacționez? Numai mamă să nu fii! Cum ai reacționa să auzi din somn… Deci, după două luni de stat în casă am înnebunit la cap. E normal să am o reacție”, a spus artista.

citește și...