Bianca Drăgușanu, detalii despre cea de-a treia căsnicie. ‘Cred că al treilea mariaj va fi cu noroc şi pentru totdeauna’

26.12.2020, 16:43
Bianca Drăgușanu, detalii despre cea de-a treia căsnicie. 'Cred că al treilea mariaj va fi cu noroc şi pentru totdeauna'
Bianca Drăgușanu, detalii despre cea de-a treia căsnicie. 'Cred că al treilea mariaj va fi cu noroc şi pentru totdeauna'

Bianca Drăgușanu nu are deloc noroc în dragoste! Vedeta a terminat definitiv relația cu cel de-al doilea soț, Alex Bodi, însă blondina este optimistă în ceea ce privește viața sa amoroasă. 

După mai multe scandaluri și împăcări cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a decis că este momentul să pună punct relației toxice. Cu toate acestea, ea crede că se va mărita și pentru a treia oară.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că își dorește lângă ea un bărbat puternic, care să îi ofere siguranță în primul rând și mai apoi iubire.

Bianca Drăgușanu vrea să se mărite a treia oară

‘Cred că al treilea mariaj va fi cu noroc şi pentru totdeauna. Momentan nu există nimeni în viaţa mea, dar există persoane care mă curtează. Sunt o femeie singură, dar care nu este disponibilă. Sunt o fire romantică. Bărbatul din viaţa mea trebuie să fie mai puternic decât mine.

În relaţiile mele, eu am fost cea care a decis, iar ei nu au avut puterea de a-şi asuma. În prima căsnicie, când s-au consumat sentimentele, ne-am despărţit. Eu ştiu ce vreau de la viaţă. Am lăsat în urmă tot ce nu mă mai caracteriza’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a vorbit și despre împăcările repetate cu Alex Bodi, deși bărbatul a fost violent cu ea. După separarea de blondină, Alex Bodi și-a găsit liniștea în brațele rusoaicei Daria Radionova.

Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi

‘Am avut nevoie de Dumnezeu să îmi trimită o întâmplare care să mă scape de ceea ce nu mă caracteriza. Nu am crezut niciodată în împăcările dintre mine şi Alex Bodi. M-am amăgit singură. Prezentul meu nu se va mai amesteca cu trecutul meu.

Anumite contexte nu te fac să te simţi foarte confortabil. Prezentul meu nu are legătură cu trecutul şi nu o să se mai repete. Am pretenţii de la mine. Nu am nimic de demonstrat nimănui. Trebuie să fiu cea mai bună variantă a mea pentru copilul meu, prietenii mei şi familia mea’, a mai adăugat fosta prezentatoare tv.

Ultima bătaie încasată de vedetă a fost în urmă cu mai bine de două luni! Cancan.ro a prezentat imagini șocante cu Bianca Drăgușanu cu fața desfigurată în urma bătăii primite de la Alex Bodi. Aceasta abia se mai putea ține pe picioare și avea fața tumefiată.

citește și...