FOTO. Bianca Drăgușanu, complet dezbrăcată în așternuturi! Imaginea care nu mai are nevoie de nicio descriere

17.12.2020, 23:26
FOTO. Bianca Drăgușanu, complet dezbrăcată în așternuturi! Imaginea care nu mai are nevoie de nicio descriere
Bianca Drăgușanu, complet dezbrăcată în așternuturi! Imaginea care nu mai are nevoie de nicio descriere

Bianca Drăgușanu pare să nu fie deloc afectată de despărțirea de Alex Bodi! În vreme ce afaceristul se află în arest, fosta lui soție se pozează mai ceva ca-n filmele pentru adulți. 

Bianca Drăgușanu a demonstrat în repetate rânduri că nu are inhibiții atunci când vine vorba în a-și etala silueta impecabilă. Celebra blondină a publicat pe contul personal de Instagram o imagine în care apare complet dezbrăcată în așternuturi.

Bianca Drăgușanu, fără haine în așternuturi

Ca deobicei, fotografia cu pricina nu a trecut neobservată de fanii săi, care au înroșit butonul de like. Mai mult de atât, prietenii virtuali ai Biancăi Drăgușanu au fost curioși să afle cine este persoana care a imortalizat momentul incendiar.

Deși are 38 de ani, Bianca Drăgușanu arată mai bine ca niciodată și surprinde cu fiecare apariție a sa. În plus, diva nu se sfiește să publice pe internet poze din intimitatea ei. În ultima fotografie de pe Instagram, Bianca apare în pat, iar zonele intime și sânii și i-a acoperit cu o pilotă albă.

Îi merge de minune după separarea de Alex Bodi

După despărțirea de Alex Bodi, se pare că Biancăi Drăgușanu îi merg toate strună. Blondina este cooptată în diverse contracte și scoate bani și din piatră seacă.

De curând, faimoasa divă a devenit imaginea unui brand de bijuterii, care a plătit-o cu o sumă enormă pe aceasta. Conform Fanatik, Drăgușanca a primit aproximativ 25.000 de euro pentru contractul de publicitate.

‘Ea o duce foarte bine, are contracte de imagine, promovează tot ce are pe rețelele de socializare, este foarte cerută de firmele de publicitate, are peste 1 milion de urmăritori și are succes. Nu se plânge de ceea ce se întâmplă în viața ei, referitor la Alex, este un capitol încheiat care s-a dus. Îi pare rău pentru el, dar viața ei e alta acum. Nu are pe nimeni, se concentrează pe afaceri, pe Sofia și pe contracte’, au declarat apropiații vedetei pentru sursa citată mai sus.

citește și...