Bianca Drăgușanu, despre planurile de nuntă cu Gabi Bădălău! L-a lăudat pe fostul soț al Claudiei Pătrășcanu

13.07.2021, 08:51
Bianca Drăgușanu, despre planurile de nuntă cu Gabi Bădălău! L-a lăudat pe fostul soț al Claudiei Pătrășcanu
Bianca Drăgușanu, despre planurile de nuntă cu Gabi Bădălău! L-a lăudat pe fostul soț al Claudiei Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu este mai îndrăgostită ca niciodată de Gabi Bădălău. Blondina a mărturisit că a dat uitării toate episoadele nefericite din viața ei, iar acum este pregătită să-și construiască o familie.

Într-un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu a vorbit despre o posibilă căsătorie cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, dar și despre dorința de a mai face un copil cu acesta.

Bianca Drăgușanu și-a găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău

Deși a avut două mariaje eșuate, vedeta este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă și are foarte multe planuri de viitor cu actualul ei iubit, Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că este fericită alături de Gabi și nu exclude să-i mai facă un frățior fetiței sale, Sofia.

„În momentul ăsta sunt fericită, sunt bine, sunt sănătoasă. Cred că ce este mai bun, abia acum urmează. Nu știm ce va fi, eu mă mai văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii. Eu îl văd pe Gabi un tată extraordinar, un om echilibrat, corect, implicat în tot ce înseamnă familie. Este un tată exemplar, care face multe sacrificii pentru copii lui, cred că o să îi și obțină”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Gabi Bădălău, în proces de divorț cu Claudie Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a lăsat garda de jos și a decis ca Gabi Bădălău să vină să-i viziteze pe cei mici ori de câte ori vrea.

”Nu vezi că ceva se întâmplă? Da, nu vrea să-mi dea divorțul, asta este! Nu vrea! De ce? Întrebați-l pe el! El nu vrea nici divorțul, nici nu se mai însoară, nici el nu știe. Nu știu ce vrea, dar eu știu ce vreau. Vreau să-mi cresc copiii liniștită, să-mi fie bine, să vină să-i vadă ori de câte ori vrea. Da, am vorbit și despre relația lui cu Bianca Drăgușanu.”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

De asemenea, interpreta a lăsat să se înțeleagă că soțul său ar mai avea sentimente pentru ea, acesta fiind probabil motivul pentru care nu vrea să-i dea divorțul.

citește și...