Bianca Drăgușanu s-a măritat în secret cu Gabi Bădălău? Ce imagine a postat pe internet

11.07.2021, 13:47
Bianca Drăgușanu s-a măritat în secret cu Gabi Bădălău? Ce imagine a postat pe internet
Bianca Drăgușanu s-a măritat în secret cu Gabi Bădălău? Ce imagine a postat pe internet

De când s-a cuplat cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a devenit foarte discretă atunci când vine vorba de viața amoroasă. Mai mult de atât, blondina ar fi fost cerută în căsătorie de afacerist, iar cei mai mulți se întreabă când va avea loc marele eveniment.

Ei bine, pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu i-a lăsat pe toți mască, recent, după ce a publicat o imagine în care apare un bărbat care o așteaptă la aeroport cu o pancartă pe care era scris: “Anca Bianca Bădălău”. Asta să însemne că și-a unit destinele cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu?

Bianca Drăgușanu a devenit soția lui Gabi Bădălău?

În prezent, Bianca Drăgușanu se află în vacanță împreună cu fiica sa, în Turcia, la un resort de lux Regnum Carya. După ce fotografia a fost postată pe Instagram, blondina și-a băgat fanii virtuali în ceață. Să fi devenit soția lui Gabi Bădălău în mare secret?

În urmă cu câteva săptămâni, Cancan.ro detalia faptul că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu vor organiza două petreceri de nuntă, una în România și una în Grecia, iar cheltuielile se ridică la 1 milion de euro.

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, din nou în război

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu este departe de a se încheia! Claudia Pătrășcanu a răbufnit din nou la adresa blondinei.

Fosta solistă a trupei Sexxy a declarat, zilele trecute, că Bianca ar fi geloasă pe frumusețea ei naturală. Sătulă de toate atacurile fostei soții a lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare.

”Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea).”, a declarat Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

citește și...