Bianca Drăgușanu dă detalii despre stilul ei de viață. ”Dacă m-aș înfometa…”

24.06.2020, 16:54
Bianca Drăgușanu dă detalii despre stilul ei de viață. ”Dacă m-aș înfometa...”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre stilul ei de viață și despe ce face pentru a fi într-o formă fizică foarte bună.

Bianca Drăgușanu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro Tv, unde a explicat care este stilul de viață pe car l-a adoptat pentru a se menține în formă.

”Dacă m-aș înfometa, probabil n-aș avea energie să fac toate activitățile in timpul zilei. Am și un copil, am și vreo patru joburi, fac poze în fiecare zi, sunt de colo colo și bineînțeles dacă m-aș înfometa n-aș avea energie să fac sport. Deci nu, nu mă înfometez. Nu există de care mă feress.

Eu mănânc absolut orice, doar că am grijă la cantitate și țin cont și de orele la care mănânc. Nu mai mănânc după ora opt seara. Mănânc micul dejun. Îmi place să mănânc omletă, ouă, cartofi prăjiți cu brânză și cu ouă. Bombă calorică. Dacă nu aș mânca nu aș putea fi echilibrată”, a spus vedeta.

”Când mănânc mai mult sunt nervoasă”

Bianca drăgușanu a mărturisit că atunci când mănâncă ceva mai mult nu se simte tocmai bine și este nervoasă.

”Am și eu perioade și perioade. Am perioade când mănânc foarte mult și perioade când, într-adevăr, mănânc mai puțin. Idea este că am observat că atunci când mănânc mai puțin sunt mai energică, mă simt mult mai bine și pot să fac mult mai multe lucruri. Când mănânc mai mult sunt mai grea, sunt nervoasă, n-am același confort”, a afirmat ea.

”Fac sport, dar săptămâna asta am tras chiulul, pentru că am fost prea ocupată și nu am avut timp. Merg și la sală, am și antrenor, dar a fost perioada carantinei în care am fost nevoiți cu toții să stăm acasă și am improvizat. Poți să faci spot și acasă. Mi-am cumpărat câteva chestii de la centrele comerciale deschise și am făcut sport destul de bine. Am constatt că după ce fac o oră de gimnastică efectiv sunt mult mai energică și mult mai pozitivă”, a adăugat ea.

citește și...