FOTO. Bianca Drăgușanu, nemulțumită de aspectul nasului după rinoplastie. ‘Mamă, cum e nasul! Ai înnebunit?’

03.04.2021, 15:43
FOTO. Bianca Drăgușanu, nemulțumită de aspectul nasului după rinoplastie. 'Mamă, cum e nasul! Ai înnebunit?'
Bianca Drăgușanu, nemulțumită de aspectul nasului după rinoplastie

În urmă cu aproape o lună, Bianca Drăgușanu a trecut din nou pragul medicului estetician și a apelat, de data aceasta, la o rinoplastie. Blondina își dorea demult un nas mai mic, așa că și-a îndeplinit dorința. 

Deși a trecut prin numeroase intervenții estetice de-a lungul timpului, se pare că de data asta, Bianca Drăgușanu a ajuns să fie nemulțumită de aspectul nasului după rinoplastie.

Bianca Drăgușanu, după rinoplastie

Pentru că este destul de activă pe rețelele de socializare, vedeta le-a arătat deja fanilor cum arată cu noul look. Din nefericire, acesteia nu-i place deloc cum arată acum și și-a comparat nasul cu un rât de porc.

Bianca Drăgușanu a apărut pe Instagram, în fața fanilor săi, cu un filtru de elf și a făcut mișto de aspectul ei. Ea a explicat că nu acesta va fi rezultatul final, mărturisind că astfel de intervenții au nevoie de mult timp de recuperare.

”Mamă, cum e nasul! Aproape rât! Ai înnebunit? Elf cu rât? Cine a mai văzut? M-a mâncat în c**, cum s-ar zice, că puteam să stau naiba cu nasul meu, dar mie mi se părea ca am o cireșică în vârful nasului și am vrut să scap de ea și acum am ditamai nasul de rât. Sper să se dezumfle cât mai repede că nu mai rezist.”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi

În urmă cu mai bine de două luni, Bianca Drăgușanu a făcut publice niște imagini șocante în care se văd urmările loviturilor încasate de la Alex Bodi. Se pare că abuzurile erau la ordinea zilei în relația vedetei cu fostul ei soț.

Am publicat niște fotografii în urma unor fapte care s-au întâmplat, eu am luat bătaie în acele poze. Există un dosar în care cine m-a bătut va fi pedepsit. Eu n-am făcut nimic, decât că sunt terorizată și în momentul de față, am vorbit cu el la telefon de trei ori până acum și există persoane și dovezi prin care eu pot arăta adevărul și faptul că omul îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens și așa mai departe.

El nu a fost niciodată nimic din ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el, pentru că este o perioadă în viața mea care nu s-a terminat frumos și nu-mi face plăcere să vorbesc despre această perioadă, vă vorbesc despre prezentul meu’, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

citește și...