Alex Bodi a cerut-o de soție pe Daria Radionova! Tânăra a făcut dezvăluiri emoționante despre relația lor

23.01.2021, 09:46
Alex Bodi a cerut-o de soție pe Daria Radionova! Tânăra a făcut dezvăluiri emoționante despre relația lor
Alex Bodi a cerut-o de soție pe Daria Radionova! Tânăra a făcut dezvăluiri emoționante despre relația lor

După despărțirea definitivă de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și-a găsit fericirea în brațele tinerei rusoaice, Daria Radionova. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și urmează să se căsătorească.

Daria Radionova a dat din casă și a făcut dezvăluiri emoționante despre cererea în căsătorie pe care a primit-o de la fostul partener al Biancăi Drăgușanu.

Conform Cancan.ro, afaceristul din Mediaș i-a dat inelul focoasei Daria și par pregătiți să ducă relația la ‘nivelul următor’.

Daria Radionova a primit inelul de logodnă

Daria Radionova a explicat că vor face anunțul cel mare cât mai repede posibil. Cei doi așteaptă ca Alex Bodi să-și rezolve problemele pe care le are cu legea.

În plus, tânara se înțelege de minune cu membrii familiei lui Alex Bodi, în special cu cele două fetițe pe care le are din relații anterioare.

‘Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui. Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile.

De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie’, a declarat Daria Radionova pentru Cancan.ro. 

Alex Bodi a uitat-o pe Bianca Drăgușanu

Afaceristul și blondina trăiesc la maxim fiecare moment din viața lor și deja au gânduri de căsătorie. Moldoveanca a renunțat la tot ce avea și la familie pentru a rămâne lângă fostul partener al Biancăi Drăgușanu.

Face în fiecare dimineață micul dejun, mai face și prăjituri, ea e rușinoasă, e mai timidă. Hrana sufletească e cea mai importantă. În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață.

La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment se află pe lista de dorințe’, a povestit Alex Bodi, la Antena Stars.

citește și...