Bianca Drăguşanu, atac dur la o vedetă din showbiz: „Ești frustrată, ești vai de capul tău. Ești minim, minim, minim cât poate exista”

05.11.2021, 13:36
Bianca Drăguşanu, atac dur la o vedetă din showbiz: „Ești frustrată, ești vai de capul tău. Ești minim, minim, minim cât poate exista”

Bianca Drăguşanu a avut o reacție tranșantă la adresa unei femei din lumea mondenă. „Nu ai ce să cauți nici la televizor și nici oriunde. Ești frustrată ești vai de capul tău, n-ai ce căuta, jet”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instastory. Ulterior, vedeta a şters mesajul.

Blodina a avut o reacție acidă la adresa unei persoane căreia nu i-a dezvăluit identitatea, dorind să-i transmită că nu are ce căuta în showbiz, din cauza nivelului de frustrare pe care l-a acumulat.

„Ești minim, minim, minim cât poate exista în showbiz-ul ăsta. Nu ai ce să cauți nici la televizor și nici oriunde. Ești frustrată, ești vai de capul tău, n-ai ce căuta, jet”,  a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

”Proștii nu se bagă în seamă, proștii se ignoră”

La scurt timp, însă, Bianca Drăgușanu a ales să șteargă mesajul, la recomandarea surorii sale. „Mi-a zis că proștii nu se bagă în seamă, proștii se ignoră”.

„Am fost sfătuită de sora mea să șterg instastory-urile pentru că mi-a zis că proștii nu se bagă în seamă, proștii se ignoră. Voi fi nevoită să șterg și să ignor orice prost”, a mai spus blondina pe rețelele de socializare.

Bondina a dezvăluit că cel mai important într-o relație este respectul.

Relația perfectă pentru Bianca Drăgușanu

”În momentul de față iubirea începe și se construiește cu respect, trebuie să mă respecți, după care vine alt cuvânt important în definiția iubirii. Trebuie să mă adori, trebuie să mă faci prioritate și trebuie să-mi dai cel mai prețios lucru pe care-l avem cu toții, timp. Momentul în care eu simt toate lucrurile astea încep să cred că mă iubești. Și apoi, bineînțeles, că nu pot iubi un bărbat mai puțin potent financiar pentru că eu sunt o femeie care o am partea asta materială câștigată și sunt învățată să trăiesc la un anumit nivel de viață. Nu pot și mi-ar fi greu să mă îndrăgostesc de un bărbat cu Skoda Octavia, înseamnă că ceva nu merge acolo”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii moderată de Mihai Ghiță.

citește și...