Bianca Drăgușanu așteaptă un copil cu Alex Bodi? Cum s-a dat de gol blondina

23.08.2020, 12:21
Bianca Drăgușanu așteaptă un copil cu Alex Bodi? Cum s-a dat de gol blondina
Bianca Drăgușanu așteaptă un copil cu Alex Bodi? Cum s-a dat de gol blondina

Deși au avut o relație tumultuoasă în ultimul an, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au reușit să treacă peste toate neplăcerile, iar acum se înțeleg de minune. În plus, cei doi ar fi trecut deja la alt nivel al relației, și anume un copil.

Cei doi amorezi au mărturisit în repetate rânduri că își doresc un bebeluș, iar dorința ar putea să li se îndeplinească în viitorul apropiat. Zvonurile că vedeta ar fi însărcinată sunt tot mai prezente în ultima perioadă.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși în timp ce vizitau mai multe magazine cu haine pentru copii, scrie Spynews.ro.  În plus, Alex Bodi a analizat atent toate produsele, ba chiar i-a arătat unei angajate ce anume își dorește.

Cei doi au planuri de căsătorie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat iar și par hotărâți să dea uitării toate certurile dintre ei. Blondina a mărturisit recent că are de gând să ajungă din nou în fața ofițerului de Stare Civilă, alături de fostul ei soț.

‘Am avut doi soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat Sofia, de a doua nu am ce să vorbesc, este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase… Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop’, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu Victor Slav, de care a divorțat în 2014. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Sofia Natalia.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, vacanță în Franța

Bianca Drăgușanu se căsătorește a doua oară cu Alex Bodi

Fericită că s-a împăcat cu fostul ei soț, Bianca Drăgușanu le-a arătat prietenilor virtuali fotografii îndrăznețe din vacanța de neuitat.

Se știe că Bianca Drăgușanu preferă doar luxul și opulența, așa că Alex Bodi s-a conformat și îi face toate poftele vedetei.

Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu și-a etalat trupul impecabil, sculptat în cabinetele medicilor esteticieni. Iubita lui Alex Bodi arată senzațional, iar imaginile vorbesc de la sine.

S-au împăcat și despărțit de mai multe ori

Înainte de a pleca în vacanță, Bianca Drăgușanu mărturisea că relația pe care o are cu Alex Bodi este la fel de „imprevizibilă” ca la început.

‘Ideea este că nu vreau să mă mai pronunț, că la noi totul este imprevizibil. Eu degeaba spun ceva acum, că peste două săptămâni s-ar putea să nu mai fim în aceeași ipostază. Eu doar sper să aibă maturitate, să fie destul de cuminte, pentru că eu nu pot să fiu subestimată din niciun punct de vedere!’, a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni tv.

La începutul acestui an, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat cu scandal la notar, după doar șapte luni de la cununia din vara lui 2019.

citește și...