Bianca Drăgușanu are probleme din cauza operației la nas! De ce este vedeta nemulțumită

14.04.2021, 13:54
Bianca Drăgușanu are probleme din cauza operației la nas! De ce este vedeta nemulțumită
Bianca Drăgușanu are probleme din cauza operației la nas! De ce este vedeta nemulțumită

În urmă cu mai bine de o lună, Bianca Drăgușanu a trecut din nou pe la medicul estetician. Blondina și-a dorit un nas mai mic, însă rezultatul a nemulțumit-o total. 

Bianca Drăgușanu credea că după intervenția chirurgicală va avea nasul perfect, însă diva este dezamăgită. Ea le-a detaliat fanilor virtuali că se analizează mereu în oglindă și tot găsește ceva care o nemulțumește. Fața ei este încă umflată.

„Am stat și m-am studiat. Nu știu ce m-aș face fără filtrele astea! Astăzi a trecut o lună de la operația mea de rinoplastie, încă sunt foarte umflată în zona ochilor și în curând trebuie să merg la o consultație la Cluj. Săptămâna viitoare voi fi din nou acolo.”, a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi

În urmă cu mai bine de două luni, Bianca Drăgușanu a făcut publice niște imagini șocante în care se văd urmările loviturilor încasate de la Alex Bodi. Se pare că abuzurile erau la ordinea zilei în relația vedetei cu fostul ei soț.

Am publicat niște fotografii în urma unor fapte care s-au întâmplat, eu am luat bătaie în acele poze. Există un dosar în care cine m-a bătut va fi pedepsit. Eu n-am făcut nimic, decât că sunt terorizată și în momentul de față, am vorbit cu el la telefon de trei ori până acum și există persoane și dovezi prin care eu pot arăta adevărul și faptul că omul îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens și așa mai departe.

El nu a fost niciodată nimic din ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el, pentru că este o perioadă în viața mea care nu s-a terminat frumos și nu-mi face plăcere să vorbesc despre această perioadă, vă vorbesc despre prezentul meu’, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

citește și...