Bianca Drăgușanu anunță o mare schimbare în viața ei. “Vă țin la curent cu ce urmează!”

07.04.2022, 15:10
Bianca Drăgușanu anunță o mare schimbare în viața ei. Vă țin la curent cu ce urmează!
Ce și-ar fi dorit Bianca Drăgușanu să fie. ”Eu studiez atent lucrul ăsta”

Bianca Drăgușanu a anunțat o veste neașteptată. Vedeta este decisă să facă schimbări în viață ei. “Urmează să fac o mare schimbare în viața mea. Vă țin la curent cu ce urmează!”. Ce schimbare face în viața ei.

Blondina este foarte activă în mediul online, unde le povestește fanilor ce s eintampla în viața ei. Creatoarea de modă a făcut o dezvăluire neașteptată.

Stilista a mărturisit că vrea să facă schimbări majore în viața ei, ceea ce a stârnit curiozitate din partea fanilor.

Ce se întâmplă în viața vedetei

“Ceea ce mi se pare grozav este că deși am o zi super încărcată, mă pot organiza foarte bine. Urmează să fac o mare schimbare în viața mea, așa că trebuie să fiu foarte detalii, trebuie să mă concentrez, lucru care mie imi place foarte mult. Vă țin la curent cu ce urmează!”, le-a povestit Bianca Drăgușanu fanilor.

Bianca Drăguşanu a dezvăluit cum se înţelege cu familia iubitului său. Mama lui Gabi Bădălau nu a acceptat această relaţie nici în prezent.

Bianca Drăguşanu, atac la mama lui Gabi Bădălau

„E un TikTok vechi doar că lumea îl preia și îl repostează. Acolo îi declar dragostea indirect. Nu e făcut la mișto. Mi se par incredibile concepțiile alea despre cum poți să judeci un om pe care nu îl cunoști, doar prin prisma unor bârfe sau întâmplări ale trecutului care nu au legătură cu prezentul. Dacă el este într-o relație cu mine, de peste un an de zile, eu am și calități.

Toate femeile au și părți bune și părți rele, dar mi-ar fi plăcut să stau de vorbă cu ea ca de la femeie la femeie și ca de la mamă la mamă. Eu cu siguranță sunt un om inteligent, pe care, dacă fiul ei mă iubește, înseamnă că am și calități. Altfel de ce se trezește lângă mine de un an jumate.”, a declarat Bianca Drăgușanu într-un interviu pentru wowbiz.ro.

citește și...