Cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu! Este o cunoscută vedetă din showbiz

23.08.2021, 11:14
Cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu! Este o cunoscută vedetă din showbiz
Cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu! Este o cunoscută vedetă din showbiz

Încurcate sunt căile iubirii! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-ar fi despărțit, după ce afaceristul a călcat ‘strâmb’ cu o altă blondă din showbiz. Este vorba despre Ema Uta, make-up artist-ul vedetelor din România. 

Cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu

Dacă în urmă cu câteva săptămâni, blondina mărturisea că este extrem de fericită în relația cu Bădălău, iată că lucrurile s-au complicat între timp. Vedeta de televiziune i-a dat papucii afaceristului, după ce a aflat că o înșală. Conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, Gabi Bădălău a fost surprins în compania lui Ema Uta.

În plus, Bianca Drăgușanu i-ar fi descoperit în telefon afaceristului mesaje între el și Ema Uta. Din acest motiv, între Bianca și Gabi a izbucnit un scandal-monstru, iar blondina a decis să-i spună adio. Rămâne de văzut dacă această despărțire este definitivă sau doar temporară!

Bianca Drăgușanu voia să se mărite cu Gabi Bădălău

Într-un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu a vorbit despre o posibilă căsătorie cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, dar și despre dorința de a mai face un copil cu acesta. Totul se întâmpla în urmă cu mai bine de o lună.

Bianca Drăgușanu dezvăluia că este fericită alături de Gabi și nu exclude să-i mai facă un frățior fetiței sale, Sofia.

„În momentul ăsta sunt fericită, sunt bine, sunt sănătoasă. Cred că ce este mai bun, abia acum urmează. Nu știm ce va fi, eu mă mai văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii. Eu îl văd pe Gabi un tată extraordinar, un om echilibrat, corect, implicat în tot ce înseamnă familie. Este un tată exemplar, care face multe sacrificii pentru copii lui, cred că o să îi și obțină”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

citește și...