Bianca Drăgușanu a găsit 21.000 de euro, la mall. Ce a făcut blondina cu banii

24.08.2022, 15:11

Bianca Drăgușanu a găsit 21.000 de euro într-un mall din București. Vedeta se afla cu o prietenă la cumpărături. ”Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea. Am început ziua drăguț, zic, nu?!”. Ce a făcut blondina cu banii

Ziua de miercuri a început pentru Bianca Drăgușanu cu o plimbare într-un centru comercial din Băneasa, alături de o bună prietenă. Ceea ce trebuia să fie o zi obișnuită s-a tranformat rapid într-o zi palpitantă. Vedeta a găsit pe jos o punguță care conținea  21.000 de mii de euro!

Blondina s-a oprit la o cafenea să își cumpere un croissant și a găsit o pungă cu 21.000 de euro și un pașaport. Vedeta nu a stat pe gânduri și a sunat la Poliție.

”Am găsit o pungă cu 21 de mii de euro”

„Mă aflu în Mall Băneasa cu prietena mea. Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea. Bineînțeles că am sunat împreună cu prietena mea la 112, am anunțat Poliția. Au găsit persoana din pașaport, cu extrasul de cont și cu suma și au sunat-o. În momentul acesta, așteptăm ca omul să vină să își ridice banii. Încă sunt în mall cu prietena mea și cam asta s-a întâmplat. Am început ziua drăguț, zic, nu?!”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vedeta a declarat recent că se consideră o norocoasă, datorită faptului că face ceea ce îi place, însă, în același timp, câștigă și bani.

”M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă”

„Sunt foarte bine. M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă. Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă. Și acum în mașînă am postat niște bijuterii de aur și practic mi-am îndeplinit jumătate din sarcinile pe ziua de astăzi. Acum sunt la atelier, mai fac o rochie. Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată, eu sunt propriul meu șef și fac exact ce îmi place și câștig și bani, pe deasupra.”, ne-a mai declarat vedetă.

citește și...