Bianca de la ‘Puterea dragostei’, decizie radicală! De ce vrea să se întoarcă în Turcia

05.08.2020, 18:31
Bianca de la 'Puterea dragostei', decizie radicală! De ce vrea să se întoarcă în Turcia
Bianca de la 'Puterea dragostei', decizie radicală! De ce vrea să se întoarcă în Turcia

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’, a făcut dezvăluiri emoționante. Iubita lui Livian Pop a mărturisit că are de gând să se întoarcă în Turcia pentru a-i vizita pe oamenii din producția show-ului de la Kanal D.

În urmă cu aproape trei săptămâni, Bianca Comănici și fiul lui Nelson Mondialu au plecat acasă cu marele premiu de la ‘Puterea dragostei’. În marea finală, tinerii nu formau un cuplu, însă au decis să își mai dea o șansă după ce au ajuns în România.

De ce vrea să revină în Turcia

‘Nu realizez că am câștigat. Sezonul ăsta e diferit față de primul. În primul sezon, am simțit că a fost ca ”o palmă peste față” pentru ceilalți, acum însă a fost altfel. Poate dacă acum ar fi câștigat alta nu mă mai urau așa mulți. Oricum, pot concluziona așa, dacă prima dată, am luat trofeul, în cel de al doilea sezon, am câștigat iubirea…Livian este trofeul meu’, a declarat bruneta pentru Wowbiz.ro.

Bianca Comănici a stat aproape doi ani în Turcia, motiv pentru care s-a atașat de cei care se află în spatele camerelor de filmat, în Istanbul. Ea a recunoscut că a plâns când și-a luat la revedere de la staff-ul Kanal D.

‘Eu sunt o fire mai rece, plâng mai greu, poate și pentru că am luat viața în piept de mică. Însă, pot să vă spun, cu mâna pe inimă, că, atunci când se apropia finalul competiției, aveam așa…un gol în stomac! Îmi era greu să mă despart de un loc în care am stat aproape doi ani, și de oamenii pe care i-am îndrăgit acolo.

Vorbesc despre cei din producție, de la primul până la ultimul, persoane de care m-am atașat, care au fost mereu acolo cu sfaturi bune pentru mine. M-au luat în brațe la final și am fost extrem de impresionată. Atunci, le-a spus că am să mă întorc în Turcia pentru ei, oamenii de acolo’, a mai dezvăluit fosta concurentă de la ‘Puterea dragostei’.

A câștigat de două ori ‘Puterea dragostei’

Bianca Comănici, făcută praf după ce a câștigat a doua oară trofeul ‘Puterea dragostei’: ‘Tot la filme pentru adulți va ajunge’

După finala sezonului 2 ‘Puterea dragostei’, Simina Loica, fosta colegă a Biancăi Comănici, a atacat-o dur pe brunetă, despre care a afirmat că nu merita să câștige.

‘Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia triește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leținata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!’, a spus Simina Loica la adresa Biancăi Comănici.

 

citește și...