Bianca Comănici va prezenta două emisiuni online la Kanal D! Toate detaliile despre noul proiect

02.12.2020, 23:36
Bianca Comănici va prezenta două emisiuni online la Kanal D! Toate detaliile despre noul proiect
Bianca Comănici va prezenta două emisiuni online la Kanal D! Toate detaliile despre noul proiect

După câștigarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’, Bianca Comănici a cunoscut succesul. Bruneta va prezenta două emisiuni online la Kanal D. 

Bianca Comănici a anunțat recent că a intrat în echipa Kanal D și a dat detalii despre noul proiect! Fosta concurentă a show-ului matrimonial ‘Puterea dragostei’ este în culmea fericirii.

Ea va prezenta două emisiuni, una va fi despre horoscop, iar cealaltă despre și trenduri. Mai mult de atât, tânăra va avea și un partener, pe Alex Mihai.

Bianca Comănici a intrat în echipa Kanal D

Într-un live de pe YouTube, Bianca Comănici a vorbit despre emisiunea pe care o va modera.

‘Vor fi două emisiuni, una despre zodii, iar cealaltă despre trenduri. O să discutăm despre orice. O să am un coleg, n-o să vă spun despre cine este vorba. Sunt la început, o să îmi fie destul de greu să prezint pentru că o să fiu prezentatoare, o să am încă doi colegi și invitați. O să fie ceva divin. Sunt extrem de entuziasmată și emoționată.

Vreau să interacționați. Aceste live-uri vor fi făcute pentru voi, pentru a vă face să vă simțiți voi bine. O să fie ceva de genul „Totul despre Puterea dragostei” by Cornelia Ionescu. V-am spus, mă gândesc la emisiunea cu zodii pentru că va trebui să interacționați foarte mult. Poate o să ajungem să citim toate comentariile, toate zilele de naștere’, a declarat Bianca Comănici, într-un live pe YouTube.

Cine este Bianca Comănici

Bianca Comănici s-a bucurat de un succes răsunător odată cu participarea la emisiunea ‘Puterea dragostei’, sezonul 1 și 2. Bruneta a reușit să câștige primele sezoane, alături de fostul ei iubit, Livian.

În urma voturilor concurenților din casă, Livian s-a clasat pe primul loc în clasamentul băieților, iar Berna și Bianca s-au clasat la egalitate în urma voturilor fetelor.

După Livian, Bianca a fost desemnată fata favorită a sezonului doi ‘Puterea dragostei’. Ea a reușit să le ia fața Bernei și Ellei.

‘Nu vreau să se supere nimeni, însă persoana căreia vreau să îi ofer trofeul este Ligi. M-am gândit să îl ofer ei, pentru că a avut parte numai de suferințe’, a spus Bianca, la finalul sezonului 2.

citește și...