Bianca Comănici, adevărul despre despărțirea de Livian. Replici acide la adresa tânărului. ‘O să-i arăt ce a pierdut’

15.09.2020, 19:24
Bianca Comănici, adevărul despre despărțirea de Livian. Replici acide la adresa tânărului. 'O să-i arăt ce a pierdut'
Bianca Comănici, adevărul despre despărțirea de Livian. Cum a dat-o de gol mama sa. 'O să-i arăt ce a pierdut'

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane de la ‘Puterea dragostei’, a fost invitată marți, 15 septembrie, în platoul ‘Teo Show’, alături de mama și sora ei.

Bruneta a povestit cum este viața ei după ce a revenit în România, dar și cum s-a decis să se înscrie la show-ul matrimonial ‘Puterea dragostei’.

Bianca Comănici, despre relația lui Livian

‘Am plecat cu capul înainte. Nu știam despre ce e vorba. Am sunat-o pe mama atunci când am luat castingul pentru emisiune. Nu mai aveam ce să fac. Cu câteva zile înainte de a apărea la televizor, mama i-a spus tatălui meu’, a spus Bianca, în direct, la Kanal D.

De asemenea, câștigătoarea de la ‘Puterea dragostei’ nu a putut să se abțină să nu dea detalii și despre despărțirea de Livian.

Bianca: ‘O să-i arăt ce a pierdut’

‘Ceea ce face el în momentul de față nu face decât să mă ajute. Am vazut imagini din pat, am vazut imagini sarutandu-se, am vazut… mai mult decat e suficient. Pe moment eram deranjata, dar dupa ma ajuta atat de mult sa ma abitionez sa muncesc mai mult, sa devin mai buna si sa ii arat ceea ce a pierdut. Si o sa fac asta pana in momentul in care nu o sa ma mai intereseze de el.

Si legat de treaba asta, am inceput sa imi scriu un jurnal si m-am hotarat sa scriu in fiecare seara toate sentimentele pe care le am vizavi de el, in acea zi. Am ajuns la ziua 29 azi.Si acolo scriu exact ce gandesc eu si la sfarsitul paginii scriu concluzia: astazi il iubesc sau nu il iubesc. Pentru ca am momente cand ceea ce posteaza el imi influenteaza foarte mult sentimentele si el stie ca sunt destul de schimbatoare. Dar ajung tot sa imi dau seama ca il iubesc, de fapt, si ca ceea ce fac, fac din ciuda, un pic din ciuda’, a mai spus tânăra.

Bianca Comănici și Livian s-au despărțit la scurt timp după ce au revenit în România. Acum, bruneta suferă enorm după ce Livian s-a cuplat cu o altă tânără, pe nume Florentina.

citește și...