Bianca Comănici s-a împăcat cu Alex Bobicioiu, fost concurent la ‘Puterea dragostei’. Cei doi au format un cuplu în emisiune

19.09.2020, 16:27
Bianca Comănici s-a împăcat cu Alex Bobicioiu, fost concurent la 'Puterea dragostei'. Cei doi au format un cuplu în emisiune
Bianca Comănici s-a împăcat cu Alex Bobicioiu, fost concurent la 'Puterea dragostei'. Cei doi au format un cuplu în emisiune

Împăcarea anului! Bianca Comănici, câștigătoarea celor două sezoane de la ‘Puterea dragostei’, și Alex Bobicioiu, fost concurent al emisiunii de la Kanal D, au îngropat securea războiului. Cei doi tineri au fost format un cuplu de scurtă durată în casa ‘Puterea dragostei’, însă au ajuns să se certe după ce s-au despărțit.

Bianca Comănici a încheiat războiul cu Alex Bobicioiu

Recent, Bianca Comănici și Alex Bobicioiu au încheiat conflictul care s-a iscat în emisiune și au decis să se împace. Foștii concurenți au fost invitați la o emisiune live de pe Wowbiz, în care au recunoscut că s-au împăcat.

Bianca Comănici a mărturisit că Alex a fost cel care i-a scris primul.

“Mă intrebai unde stau si imi ziceai sa vedem un film impreuna”, a spus Bianca Comănici. Mai mult de atât, Alex Bobicioiu a scăpat porumbelul și a spus că știe zona în care locuiește acum bruneta.

Bianca Comănici și Alex Bobicioiu au avut o scurtă relație în show-ul de la Kanal D. Tânărul a recunoscut că a plăcut-o pe Bianca: “N-am iubit-o, dar mi-a placut”.

Bianca Comănici suferă după fostul iubit

Bianca Comănici a mărturisit că încă mai are sentimente pentru fostul iubit, Livian Nelson Pop. În emisiunea ‘Teo Show’, aceasta a spus că suferă după despărțirea de acesta.

‘Am început să scriu un jurnal și am hotărât să scriu în fiecare seară despre toate sentimentele pe care le am în acea zi. La sfârșitul paginii scriu concluzia, «azi îl iubesc» sau «azi nu îl iubesc» pentru că ceea ce postează el îmi influențează foarte mult sentimentele.

El știe că sunt destul de schimbătoare, dar ajung să îmi dau seama că tot îl iubesc și ceea ce fac, fac tot din ciudă. Jurnalul ăsta o să fie public la un moment dat. Am și zile când nu pot să scriu deloc pentru că mă doare atât de tare ceea ce face’, a conchis bruneta.

Deși bruneta încă suferă, nu același lucru se poate spune și despre Livian. Fiul celebrului Nelson Mondialu a trecut peste fosta relație și s-a reorientat. Câștigătorul sezonului doi de la ‘Puterea dragostei’ a început o nouă poveste de iubire cu Florentina.

citește și...