FOTO. Bianca Comănici, în lacrimi de ziua ei. Câștigătoarea de la ‘Puterea dragostei’ încă suferă după Livian

10.09.2020, 23:14
FOTO. Bianca Comănici, în lacrimi de ziua ei. Câștigătoarea de la 'Puterea dragostei' încă suferă după Livian
Bianca Comănici, în lacrimi de ziua ei. Câștigătoarea de la 'Puterea dragostei' încă suferă după Livian

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’, și-a aniversat recent ziua de naștere. Deși trebuia să fie o zi fericită pentru ea, bruneta a plâns când și-a adus aminte de fostul ei iubit, Livian Pop.

Bianca Comănici și fiul lui Nelson Mondialul s-au despărțit imediat după ce au ajuns în România, la finalul celui de-al doilea sezon ‘Puterea dragostei’.

Bianca Comănici îl mai iubește pe Livian

Livian nu a suferit prea mult după Bianca, așa că s-a orientat rapid către o altă tânără, alături de care se afișează deja pe rețelele de socializare. De curând, acesta s-a fotografiat în așternuturi împreună cu iubita lui și a postat imaginea pe Instagram.

Cu toate că fostul ei partener are o nouă relație, Bianca Comănici a mărturisit că încă mai are sentimente pentru acesta, dar în același timp este și furioasă. Tânăra a mărturisit că a aflat despre separarea dintre ea și Livian de la tv.

Recent, Bianca Comănici a izbucnit în lacrimi când și-a adus aminte de povestea de iubire pe care a avut-o cu Livian.

A aflat de la tv că Livian a rupt relația cu ea

‘Am evitat să vorbesc despre subiectul acesta, nu pentru că nu am avut persoanele potrivite, au fost multe persoane lângă mine care și-ar dorit să mă deschid, însă nu pot. Oricât aș vorbi tot rămân acolo cu gândul și mă întorc mereu la gândul ăla, dar simt că la un moment dat o să se termine. E cu regret acum’, a mărturisit fosta iubită a lui Livian la Kanal D.

‘Am aflat despre depărțire exact de la Wowbiz, iar atunci când a început să spună nu știam ce va spune și eram un pic confuză. Nu știam care era varianta lui pentru că ne certasem zilele acelea și nu mi-a răspuns. Îmi spunea că este totul ok, că nu este nicio problemă între noi. Eu tot insistam să îmi spună dacă are ceva pe suflet, dar îmi zicea că e bine. Am văzut că a venit la mine’, a mai declarat Bianca, vizibil supărată.

citește și...