Bianca Comănici, despre perioada în care a făcut videochat! Cine a obligat-o: ‘M-a luat și m-a pus în față camerei’

25.08.2021, 12:15
Bianca Comănici, despre perioada în care a făcut videochat! Cine a obligat-o: 'M-a luat și m-a pus în față camerei'

Bianca Comănici a vorbit deschis despre perioada în care a făcut videochat. În timp ce se afla la emisiunea Puterea Dragostei, au apărut imagini cu ea de pe vremea când făcea videochat.

Abia la doi ani de când totul a fost făcut public, bruneta a povestit cum a ajuns să practice această meserie.

Bianca Comănici a detaliat că perioada în care a făcut videochat a fost una dintre cele mai traumatizante din viața ei. Conform afirmațiilor ei, fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a apucat de videochat din cauza fostului său iubit.

Bianca Comănici, despre perioada în care a făcut videochat!

Avea doar 17 ani când s-a mutat cu iubitul de la vremea respectivă. Deși credea că relația lor va merge, totul s-a transformat rapid într-un coșmar. Bianca Comănici a fost obligată de bărbat să facă videochat, ba chiar a și rugat-o să se prostitueze.

„Aveam 17 ani, mergeam spre 18 și am fost într-o relație cu un băiat, el avea 24 de ani. Locuiam împreună, nu aveam venit pentru că eram la liceu. Mama îmi dădea bani și atât, el nu muncea absolut deloc. Banii pe care îi aduceam în casă de la părinți, el îi dădea pe stupefiante.

Nu mai era un om normal după ce l-am cunoscut și mi-a propus să mă duc în străînătate să mă prostituez. Am rămas șocată, eram în pat. Am zis, cum să fac așa ceva eu. Îmi pare rău, poți să te duci tu pentru că băieții câștigă mai bine și în momentul ăla s-a enervat, a aruncat, era puțin agresiv și la un moment dat mi-a spus că el făcuse videochat cu fosta lui iubita care era tot blondă’, a spus Bianca Comănici, la emisiunea „În Oglindă’.

„I-am zis că nu îmi place, nu mi se pare demn, am trăit cu principiile astea, nu acceptam așa ceva, dar în acea perioada, consumăm destul de mult alcoool. Stăteam numai în casă, în perioada aia. Nu ne mai înțelegeam în momentul când aveam bani. Și efectiv, m-a luat și m-a pus în față camerei, eram în pijamale. Și atunci s-a întâmplat de mai multe ori. Viață noastră intimă nu mai era aceeași’, a mai adăugat bruneta.

citește și...