Bianca Comănici de la Puterea dragostei, acuzații șocante la adresa lui Nelson Mondialu: ‘Mi-a propus să mă duc în străinătate, să mă prostituez’

22.08.2021, 14:25
Bianca Comănici de la Puterea dragostei, acuzații șocante la adresa lui Nelson Mondialu: 'Mi-a propus să mă duc în străinătate, să mă prostituez'
Bianca Comănici de la Puterea dragostei, acuzații șocante la adresa lui Nelson Mondialu: 'Mi-a propus să mă duc în străinătate, să mă prostituez' '

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea dragostei, a făcut acuzații șocante la adresa fostului iubit, Livian Pop, și a tatălui său, Nelson Mondialu. 

Într-un interviu de pe Youtube, bruneta a vorbit deschis despre motivele care au dus la despărțirea de Livian, fostul ei partener de la Puterea dragostei.

Bianca Comănici și Livian Pop s-au iubit cu patimă în cel de-al doilea sezon Puterea dragostei, însă au ajuns să se despartă după ce au câștigat show-ul matrimonial.

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, acuzații șocante la adresa lui Nelson Mondialu

După separare, cei doi foști iubiți și-au adus tot felul de acuzații, însă cel care a pus paie pe foc a fost tatăl lui Livian a fost Nelson Mondialu. Tânăra a mărturisit că a fost jignită în repetate rânduri de Nelson pe Youtube. Bianca Comănici a luat decizia de a-l da în judecată pe acesta, însă judecătorii i-au dat câștig de cauză lui Nelson.

„Mi-am dorit să îmi găsesc dragostea. Stau și mă gândesc dacă există oameni care pot juca atât de bine teatru. N-am acceptat că s-a terminat între noi doi. Nu puteam să nu petrec timpul cu el. Eu și în platou, în orice secundă, fugeam la el. El acum este la pământ. Oamenii nu vor să-l mai vadă, nu vor să-l mai audă”, a mărturisit Bianca Comănici de la Puterea dragostei în emisiunea „În oglindă” de pe Youtube.

Bianca Comănici a dezvăluit că Nelson Mondialu i-a propus să meargă în altă țară să se prostitueze, lucru care a șocat-o.

”El a început să vorbească pe Youtube despre mine. Mi-a propus să mă duc în străinătate, să mă prostituez”, a mai adăugat aceasta.

citește și...