Momente de groază pentru Bianca Comănici de la ‘Puterea Dragostei’! A fost la un pas să leșine la tv

18.06.2021, 18:10
Momente de groază pentru Bianca Comănici de la 'Puterea Dragostei'! A fost la un pas să leșine la tv
Momente de groază pentru Bianca Comănici de la 'Puterea Dragostei'! A fost la un pas să leșine la tv

Bianca Comănici, fosta câștigătoare a primelor două sezoane ‘Puterea Dragostei’, a trecut prin momente de groază. Tânăra s-a simțit destul de rău în timp ce prezenta emisiunea ‘Femei vs Femei’, iar medicii au intervenit de urgență. 

Pe rețelele de socializare, Bianca Comănici le-a povestit fanilor virtuali ce s-a întâmplat cu ea. Bruneta a dezvăluit că a rămas fără aer și are o stare de greață.

Bianca Comănici are probleme de sănătate

‘Sunt puțin cam bolnăvioară, nu știu de ce. Nu am energie deloc și simt că rămân fără aer și am o stare de greață, mă doare burtica. Ce să fac în situația asta? Îmi cer scuze că am întârziat puțin, dar după cum știți nu m-am simțit foarte bine, dar am filmat joculețul pentru duminică și invitații au sosit’, a declarat Bianca Comănici pe Instagram.

Fosta concurentă de la ‘Puterea Dragostei’ a recunoscut că în ultima perioadă a luat niște pastile care i-au afectat stomacul.

„Mă simt mai bine acum, pentru că am făcut o perfuzie. Am luat zilele trecute niste pastile pe care nu trebuia sa le iau. Mi-am distrus stomacul, dar acum sunt bine.(…) Am făcut și test COVID și nu am fost testată poztiv’, a mai dezvăluit Bianca Comănici în emisiunea ‘Bărbați vs Femei’.

 

citește și...